Гланц за по-плътни устни Lip Injection на Too Faced

26/05/2017

Гланц за по-плътни устни Lip Injection на Too Faced

Плътните и големи устни са голяма тенденция в днешно време и много от нас започнаха да търсят и да използват продукти за уголемяване на устните. Такъв продукт, един от многото, е Lip Injection на Too Faced. Бях изненадана да разбера, че марката работи над формулата му над седем години и тя е еволюирала през много продукти. Аз се спрх на Lip Injection във вариант glossy. И макар и да ви се стори малко късно, защото този продукт съвсем не е нов, някак си ми се струва, че има смисъл да се говори за него.

Какво е и какво обещава Too Faced  Lip Injection?

Гланц за по-плътни устни Lip Injection на Too Faced

Lip Injection Glossy  е глос за устни, наличен в шест цвята. Това са едни от най-добре продаваните гланцове с уплътняващ върху устните ефкет на марката, обогатени с цвят. Те обещават да уголемят устните, да ги уплатнят, да им придадат цвят и обем, като ги подържат меки и хидратирани. След нанасяне, можем да очакваме до 20% по-обемни устни, които да се задържат такива до четири часа. Моят цвят е Like a Boss.

Опаковката на продукта е стандартна за гланц за устни. Lip Injection е съставен от контейнерче с продукт и апликатор, който завършва с гъба. Идеята зад продукта е много простичка. Посредством активните си съставки, той предизвиква леко дразнение в горния слой на кожата. Като резултат, тя реагира с леко подуване. Активната съставка в Lip Injection на Too Faced е екстракт от люти чушки, които при досег с устните ги правят по-плътни, по-обемни, по-пухкави и съответно – с временен ефект.

Гланц за по-плътни устни Lip Injection на Too Faced

Консистенцияа на продукта е като тази на гланц, без да е лепкава, а апликаторът е удобен за нанасяне. Първото усещане след нанасяне е това на осезаемо пощипване. Това е сигурен индикатор, че устните реагират на екстрактите и продуктът работи. Пощипването отминава след около петнадесетина минути.

Резултатите отToo Faced  Lip Injection

Откровено казано, не очаквах много. Като за начало, самият глос сам по себе си е хидратантен и не е необходима предварителна подготовка на устните. Формулата на продукта не е лепкава и е комфортна за носене. Пощипването намирам за напълно поносимо и дори мазохистично ми харесва. След около три минути устните ми изглеждат оптически по-плътни, а ефектът трае около три часа. Lip Injection може да се носи само, но и да се използва върху червило.

Too Faced Lip Injection Swatches

Като цяло харесвам Lip Injection и много се забавлявам с този продукт. За целите на този пост, обаче, няма как да не призная някои ограничения. Първо, не всеки ще получи очаквания резултат. Ефектът зависи от персоналната поносимост и индивидуалната реакция на организма. На второ място, отново в зависимост от индивидуалните нива на поносимост, е възможно пощипването след нанасяне да се окаже прекалено силно. Третият момент е привикването. В продължение на седмици използвах продукта ежедневно и усещането и пощипването усещах все по-леко всеки път.