Да отворим септемврийската кутия на Lookfantastic

28/09/2016

Lookfantastic Beauty Box
От доста време насам се замислям дали да не се абонирам за някоя Beauty Box, а след като се реших, започна чуденката, коя от всичките да избера. Причината за колебанието ми е ясна – с манията ми по кремчетата и гримчетата, имам тенденция да натрупвам сериозен инвентар от продукти, които под влияние на любопитството отварям, но нямам възможност да изхабя в срок. Всички Beauty Boxes обещават страхотни продукти в малък размер, за цена между 10 и 15 Евро и поне един продукт в пълен размер и решението не беше лесно. След дълго колебание, в крайна сметка се спрях на кутията на Lookfantastic. Обожавам този сайт, купувам много от там, винаги имам поне 10% – 15% отстъпка, което прави покупките ми още по-достъпни. За това реших и да дам един шанс на тяхната кутия от продукти всеки месец.
Абонирах се само за 3 месеца, за да пробвам и ако ми хареса или по-точно се окаже удачно решение, ще удължа абонамента за година. Поръчката я направих едва преди седмица и ето, вече държа в ръцете си Lookfantastic Beauty Box за месец септември! А какво има в нея? Реших да я отворя заедно с вас и да разкажа обективно първите си впечатления.
Lookfantastic Beauty Box
Кутията за този месец е прекрасна – картонена, бяла, със сини блестящи букви и панделка. Отворих кутийката и първото нещо което намерих е една картичка от Lookfantastic с промоционален код от 20% намаление на всички продукти на Lord and Berry. За всички, които ни четете, ще го споделя с вас за да го използвате когато решите – LB20! След това намерих малко списание с описание на всеки един от продуктите в съдържанието на кутията. Красива тюркоазена хартия, една бяла лепенка ме разделят от най-приятния момент за една beauty маниачка като мен.
и…
Lookfantastic Beauty Box
Първото нещо, което видях в кутията е малко сиво пакетче, тип мостра, на Gatineau – Collagene Expert Eye Pads. Но не е мостра, а специални лепенки за околоочната зона, напоени с колаген, за да подхранят, изгладят и заличат леки бръчки и умора. Ще се пробва! Ако е достойно за цял пост, това означава, че съм си купила и целия размер продукт и явно ме е очаровал.
Lookfantastic Beauty Box
След това се спрях на малка пластмасова тубичка с крем за тяло на марката Bliss – Lemon and Sage Body Butter: Maximum Mosture Cream. Страхотен крем, имам няколко изхабени опаковки зад гърба си и ме очарова заради свежия лимонен аромат и невероятната хидратация, която предоставя кожата на тялото. Макар и малък формат, едва 30 мл, ми се струва идеален за из път. Няма да остане неизхабен, това е сигурно.
Lookfantastic Beauty Box
И едно малко червило, на Bareminerals – Mini Moxie Lipstick, невероятно сладурско изобретение за малки чанти! Цветът е разкошен, лек, приятен, а самото червило е с лека текстура и е обогатено с витамин А, C и Е и освен да придава малко цвят на устните, обещава и да ги подхранва в дълбочина. Дали е така, предстои да разкажа.
Lookfantastic Beauty Box
Multi-tone BB Cream  на Argan е следващия продукт – BB крем обогатен с арганово масло и …чисто злато. При поставяне върху кожата (както можете да видите на снимките) ми се стори малко тъмен. След това обаче, при разнасяне на продукта мога да споделя че, поне на пръв поглед, съм впечатлена. Този BB крем се сля изцяло с кожата без да стои нито тъмно, нито прекалено оранжево, с което определено привлече вниманието ми към продукта и към марката.
Lookfantastic Beauty Box
Другият продукт за грим е малък молив  тип озаряващ, в разкошно шампанско-златист цвят, идеален за повдигане на веждата, озаряване на погледа на Lord and Berry. Заради размера ще е най-използван при пътуване.
Lookfantastic Beauty Box
И накрая, шампоан на не безизвестната марка Christophe Robin. Това е Christophe Robin Purifying Shampoo  – почти прозрачен, невероятно свеж на аромат. Препоръчва се за по-мазни коси и употреба не повече от 1-2 пъти в седмицата и въпреки че е едва 75мл., с моята дължина на косата мисля, че ще стигне за около месец тестване.
Lookfantastic Beauty Box
Много, много съм доволна от съдържанието на тази първа кутия, която при три месечен абонамент, струва около 13 Британски лири. Съдържанието на Lookfantastic September’s Beautybox определено оправда покупната си цена. Да видим сега какво ще ми донесат през Октомври.
Вижте още:
LookFantastic Beauty Box – the Runway (and lovely) edition
Elle Edit – Кутията на LookFantastic за месец март
Lookfantastic Beautybox January 2017: And So the Adventure Begins

By Sani