Контакти

За контакти с нас, използвайте контактната форма по-долу, имейл или профилите ни в социалните мрежи. Всички мнения, въпроси и коментари са добре дошли и ще се радваме да ги прочетем. Градивната критика в нашия блог, без начение дали е относно съдържанието на блога, конкретен продукт или мнение, е добре дошла. Ще се радваме да ни споделите за конкретна марка или продукт, за които бихте искали да прочетете пост или ревю.

Ако искате да ни изпратите продукт за проба, можете да се свържете с нас през контактната форма или на e-mail.  Ето и медия кит на блога: MediaKit May 2017

Като цяло се стремим да отразяваме в блога всички продукти, които ни се изпращат за проба. Към всеки получен продукт подхождаме позитивно и се стремим да го поставим в разнообразие от ситуации и приложения. Нашата цел е да сме обективни. Фактът, че не сме заплатили за даден продукт със собствени средства няма отношение към това дали един продукт ще ни допадне или не. В редки случаи си запазваме правото да не отразим изпратен за ПР продукт.

e-mail: maggie@grimche.com

Facebook: https://www.facebook.com/grimche/

Instagram: grimche

Follow my blog with Bloglovin

Контакти