Избелващи ленти за зъби Crest Glamorous White

09/10/2017

Избелващи ленти за зъби Crest Glamorous White

Преди около месец, от White-bg.com ми изпратиха за проба ленти за избелване на зъби. Такива ленти ми се искаше да пробвам от много време, но някак покупката все оставаше на заден план. Бях гледала чудеса по чуждите сайтове и определено бях любопитна. Сега, месец по-късно, мога да разкажа за тях и в блога, за тези от вас, които са любопитни като мен. Днес ще ви покажа избелващите ленти за зъби Crest Glamorous White.  Безспорно, едно от най-добрите предимства на избелващите ленти е лесният им начин на употреба. Те се използват в домашна обстановка, без да се налага да се посещава зъболекарски кабинет. Употребата им е лесна и удобна и не пречи на ежедневните дейности. Процедурата отнема около 30 минути и тя не нарушава елементарните дейности на бита по какъвто и да е начин.

Кутията с избелващи ленти Crest Glamorous White

Избелващи ленти за зъби Crest Glamorous White 2

съдържа 14 пакетчета, като във всяко има по две ленти – една за горните и една за долните зъби. От вътрешната си страна лентите са покрити с активен гел, чиято основна активна съставка е водороден пероксид в концентрация 10%.  Употребата е лесна – лентите се отлепят от защитното фолио и се поставят с активния гел към зъбите. Crest Glamorous White се използват в продължение на 14 дена, по 30 минути на ден. Обещаните резултати са за избелване до 4 тона на зъбите, като резултатите се добиват прогресивно след всяка следваща употреба.

Моите впечатления от Crest Glamorous White

Употребата на тези избелващи ленти категорично е лесна и не затормозява ежедневието, работния процес и процесът на почивка по никакъв начин. Лентите се поставят за секунда, като зъбите не се нуждаят от предварителна подготовка преди това. Във времето през което ги използвах аз, ги носех в офиса, във времето през което не очаквах посещения и съзнанието ми беше заето с работен процес. Те не са силно забележими и не пречат да говоря  по телефона. Ако след поставяне ви пречат да говорите, вероятно просто не сте ги поставили правилно, както направих аз първия път.

Избелващи ленти за зъби Crest Glamorous White 3

При досег със зъбите, активния гел се активира и лентите залепват плътно за зъбите, така че докато ги носите можете да пиете вода при необходимост. Моите притеснения относно тях беше дали вкусът им ще ми допадне. След поставяне, лентите имат лек вкус, който в никакъв случай не е приятен, но е далеч по-мек и поносим от вкуса при която и да е зъбна интервенция. Асоциацията, която той създава е по-скоро на леко изтръпване, към което бързо се привиква. Отлепянето наподобява това при кола маска, но не е болезнено. След употреба на лентите винаги измивам зъбите си, за да премахна остатъчния вкус на активния гел. След като приключа с процедурата, усещам устата си леко пресъхнала известно време, но това отшумява в рамките на час.

Резултатите с Crest Glamorous White

аз лично видях още след първата употреба. Резултатът стана забележим за моята половинка след петата-шестата употреба. Лентите премахнаха петна от зъбите ми в следствие от кофеина и никотина, които не излизаха с четката за зъби. Не бих могла да потвърдя с колко точно тона лентите избелиха зъбите ми, но избелването беше видимо. Избелващите ленти Crest Glamorous White са много по-евтина алтернатива от тази на процедурата от зъболекаря. Цената им в White-bg.com е 100 лева, като в момента те са намалени на 79 лева за цялата кутия. Лентите са подходящи за всички типове зъби и  са особено подходящи за първо избелване. За мен те нямат категорични негативни страни и бих могла чистосърдечно да ги препоръчам на разочарованите от избелващите ленти и на тези, на които ще им е за първи път. А за това колко траен е резултатът от избелването, ще споделя след няколко месеца. Обещанието е за поне шест.

Преди да завърша, бих искала да споделя, за тези които не знаят, че Crest e марка на P&G с традиция в грижите за зъбите от над 60 години. Марката и избелващите ленти от различни разновидности са изключително широко разпространена и добре приети в САЩ и определено има защо.Maggie

Продуктът ми е предоставен за проба от White-bg.com. Въпреки че не съм заплатила за него със собствени средства, мнението ми за него е обективно и безпристрастно.