Изкуствени мигли от Ralena.bg – Missy, Dolly и Classic

12/06/2017

В поставянето на изкуствени мигли съм сравнително нова. Всъщност, до не много отдавна, за мен те бяха един респектиращ продукт. Станах фен, след като осъзнах някои техни категорични предимства. Каквото и да си говорим, те са идеални за онези емоционални моменти, защото няма а се разтечат като спиралата и очната линия. Освен това, те преобразяват погледа мигновено. Така макар и само за една нощ, може да имаме мигли като на Кардашян. При изкуствените мигли и разнообразието е неизчерпаемо, а и сутрин спестяват разочарования и време. С времето открих, че лекотата при поставянето идва с навика и зависи пряко от дебелината на лентичката на миглите. А колкото по-лесно и бързо ги поставям, толкова по-често започнах да ги нося. Днес ще ви покажа едни изкуствени мигли, който заслужават внимание. Това са

Ежедневни, цели изкуствени мигли от Ralena.

Ralena е българска марка, която предлага много интересни продукти, произведени в фабрики в Германия, Италия и САЩ. Изкуствените мигли, за които ще стане въпрос тук, са произведени ръчно, в Китай. Те са индивидуално опаковани, в стандартната пластмасова опаковка, която ги предпазва от измачкване при транспорт и пренасяне. Миглите са за многократна употреба. В опаковката няма включено лепило, което не е негатив за мен. От самото начало иззползвам лепилата Duo и за мен те правят толкова голяма разлика, че не бих ги заменила. Миглите са от изкуствен косъм и на пръв поглед изглеждат обещаващо добре.

Днес ще ви покажа изкуствените мигли с номера #747M Classy, #415 Dolly и #523 Missy. И трите модела за мен са изкуствени мигли, които могат да се носят и в ежедневието. В тях няма прекалена ексцентричност и драматичност, но във всеки има достатъчно индивидуалност и характер. И трите типа мигли, веднъж поставени,  ми изглеждат като моите мигли, но по-добри. Когато казвам това, имайте в предвид, че аз буквално богоговея пред много дългите и гъсти мигли, а самата аз не притежавам и сянка от такива. На някои от вас, това, което за мен е ежедневно, би могло да е „прекалено“ в ежедневието, но адекватно за повод и ситуация.

Ralena #747 Classy

RALENA ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ RALENA

ми допаднаха най-много като мигли за всеки ден. Те са от вида естествени мигли, които категорично предпочитам в ежедневието си. Въпреки че са изкуствени, тези мигли се преливат с моите собствени без разлика, като леко уплътняват миглите и видимо ги удължават. Classy са много фини и деликатни мигли и с тях трябва да се работи по-внимателно. От всички, те са с най-тънка нишка, която е много гъвкава. Това ги прави изключително лесни за поставяне. Ralena Classy са идеални и за начинаещи в изкуствените мигли. Цената им от 6,50 лв. ги прави идеален компромис между цена и качество.

Ralena #415 Dolly 

Изкуствени мигли Ralena

вероятно биха дошли на някои от вас малко по-драматични като за дневна светлина. По стил и замисъл те напомнят на иконичните Demi Wispies на Ardel, с разликата, че са малко по-гъсти от тях. На тези мигли (както и на 532 Missy) се наложи да изрежа лентичката за захващане от вътрешната страна, както и да подкъся самите мигли. На мен  #415 Dolly ми допадат, защото придават известна драма в погледа и дават на миглите ми ефекта на издължаване и сгъстяване.  Но без това да е сценично, натрапчиво или прекалено. Въпреки че са ефектни, ми се видяха малко по-трудни за поставяне. Поради гъстотата им, лентичката на която са закрепени е по-твърда и те трябва да се извият преди поставяне. Въпреки че не смятам, че това са мигли за най- начинаещи, ги намирам за много красиви.

Ralena #523 Missy

 

очаквах да са твърди, но те са с изключително мек и лек косъм, който не тежи. Миглите Missy са почти с ефекта на Dolly,  но не са толкова гъсти и съответно лентата им за поставяне е много по-гъвкава и се напасва лесно с линията на естествените мигли. Missy придават дължина и обем по целия клепач. За тези, които не са свикнали с изкуствените мигли, Missy могат да ги усещат като прекалено дълги, но не и като тежки. Неочаквано за мен, Missy опираха в очилата ми за работа с компютър. Missy са най-драматичните от трите вида мигли и са много подходящи за специални поводи и случаи.

Лепило за изкуствени мигли Duo

ЛЕПИЛО ЗА ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ DUO

На това лепило се спрях, след като опитах няколко други марки. Към днес се чудя как изобщо съм успявала да си залепя миглите с друг продукт. Duo е наличен във вариант бял, прозрачен и черен, като разбира се аз използвам прозрачния. Той излиза като бял продукт, но засъхва безцветно. Особенноста му е, че става лепкаво след повече от 30 секунди, но пък залепва здраво. С него съм лепила индивидуални изкуствени мигли преди посещение в аквапарк и снопчетата останаха на мястото си през целия ден. Второто предимство на това лепило е че то много лесно се почиства от миглите и те могат да се носят и втори път безпроблемно.

Не съм опитвала черния вариант на Duo, но той е в списъка с бъдещи покупки. Duo е вероятно най-продаваното лепило в света и в Интернет има много негови имитации. Те се различават основно по цената. Оригиналното лепило струваоколо 15 лв. за 7 гр. продукт,  в зависимост от мястото, където се продава.

Изкуствените мигли в този пост са ми предоставени за проба и мнение от Ralena.bg. Въпреки, че не съм заплатила за тях със собствени средства, мнението ми в този пост е обективно и отразява личното ми мнение за тях.