Измиващ мицеларен гел от Garnier: Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash

23/07/2017

Измиващ мицеларен гел от Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash 2

Много то вас използват мицеларна вода за почистване на грима и са запознати с нейните качества. За себе си мога да кажа, че аз преоткривам този продукт и вече има постоянно място на тоалетката ми. Така да се каже, намирам се в процес на преосмисляне на становището ми към тази категоря. До какви изводи ще достигна, ако достигна някакви, ще споделя. За това пък измиващите гелове са ми страст и никога няма да ми омръзне да пробвам нови и нови такива. Преди няколко седмици, Garnier ми предоставиха за проба своята мицеларна вода и измиващ мицеларен гел, за което съм им много благодарна. Това е един достъпе и широко разпространен продукт, на който днес ще се спра по-подробно, защото той определено ми допадна.

Измиващ мицеларен гел от Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash

се предлага като измиващ гел всичко-в-един-продукт. Той обещава да почисти кожата като премахне грима, дори и този около очите  и от устните.Продуктът съдържа екстракт от грозде, не съдържа парфюм и трябва да е подходящ и за чувствитела кожа. Допълнителни изисквания, които аз имам към почистващите гелове, които използвам са те да не изсушават прекалено кожата ми, да не оставят остатъчен слой върху нея и да са съвместими с моят Clarisonic. Кожата ми е комбинирана със сухи бузи и бързо омазняваща се Т-зона и през които тествам този измиващ гел, кожата ми се намира в едни от най-лошите си състояния на сухота и раздразнителност.

Опаковка и консистенция

Измиващ мицеларен гел от Garnier Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash

Измиващият гел идва в прозрачна опаковка с помпа. Към момента са налични две разновидности – този с розова помпа за нормална кожа и този със зелена – за чувствителна. Помпата има заключващ се механизъм, което беше удобно, в предвид, че пътувавх. Удобство е и прозразната опаковка, защото тя помага да следя разхода на продукта и оставащото количество. Цветът на Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash е по-мъглив в сравнение с този на мицеларната вода. Очаквано, консистенцията е гелообразна и не е прекалено „разтичаща се“. Продуктът се разстиля добре и с една помпа успявам да почистя лицето и врата. Ароматът е свеж, неопределен за мен и ненатрапчив.Той съдържа сулфати и се разпенва повече от меко и богато.

Резултати от измиващия гел Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash

Този измиващ гел почиства лицето ми като премахва дори и водоустойчив грим. Използвах го както сам, така и в комбинация с Clarisonic. Нямаше видима разлика върху чистия памук след почистването само с ръце и с машинка. От опит мога да споделя, че това си е напрво забележителен резултат, който съм постигала само с няколко измиващи продукта. Продуктът не почисти напълно дълготрайното ми матово червило, но то по принцип се премахва по-трудно. В същото време,  гелът е нежен към кожата. По принцип не използвам измиващи гелове в зоната около очите, но с този си направих експеримент и той не раздразни очите ми. След като подсуших лицето си, кожата ми беше свежа и я усещах като „разтоварена“. За съжаление, това усещане бързо отмина и след като лицето ми изсъхна напълно, усещах кожата си суха и опъната. Нямах остатъчен слой върху кожата и проблмът със схотата разреших с нанасяне на последващи продукти.

Garnier Skin Cleansing ????????? ????????? ??? 200 ??.

Цената на този измиващ мицеларен гел е между 6 и 7 лева и тя е абсолютно оправдана в предвид качествата на продукта. Той ще допадне на тези от вас, които не харесват мицеларната вода и винаги предпочитат да премахнат грима си с течаща вода. Този продукт спестява тампончета за грим и въпреки, че аз не вярвам в продукти всичко-в-едно, защото те рядко изпълняват дори и едно от всичките си обещания, чистосърдечно мога да заявя, че Skin Active Micellar Cleansing Gel Wash е наистина функционален и много добър измиващ гел.

  • Продуктът ми е предоставен за проба от Garnier. Този пост не е спонсориран.