Какво ново?

06/02/2016

Снощи ми остана малко време, да направя една опознавателна разходка в моловете В кварталният ми мол – Serdica Center, с удоволствие открих, че на самият вход, на Ниво 0, са сложили подиум на Chanel. Факт, който ме накара да си помисля – ами, крайно време беше. Много скоро ще ги посетя, за да се запознаем

В Beauty Zone и Douglas са заредили новата колекция на Guerlain. Или по-точно, част от нея. Всичко е по няколко бройки, от които аз взех вече по една, от повечето неща, така че – скоро и нея няма да я има.Ето едно от нещата, които си взех, защото… точно такъв руж нямам!

20160203_213201

В Sephora, в The Mall – малко празничко ми се видя за пореден път, особено от към нови колекции. HD серията на MakeUp Forever вече не е много нова. Освен собствената си колекция, в Sephora вече има и пролетната на YSL (прекрасна), има доста от новичките неща на Benefit – They are real tinted primer, който без колебание и аз си купих. Изненадващо, заредили са парцалчето – Make up Erasor и цената му е достойна – 40 лева. Единственият цвят, в който го имат е розов, но важното е, че го имат. Съвсем скоро ще ви разкажа за опита ми с моят, червен парцал, който получих миналата седмица.

В Sephora са пуснали и маските за лице на GlamGlow на промоция. Но малко късно – аз вече направих поръчката от Lookfantastic. А тя взе та дойде вчера и ето едно много бързо надникване:

img1454751918467

Направих един десет минутен оглед и въпреки, че се сдобих с доста неща в клас „спирали“ /като за десет минути/, мога да заключа, че има още какво да се желае като наличност в търговската мрежа.