Коледен таг #ALL I WANT FOR CHRISTMAS

07/12/2017

all-i-want-for-christmas-slide

Много се зарадвах на тази покана на Densi. Той дойде в момент, в който бях за пореден път болна и ми стана много мило. Деница от Aroma Garden by Densi е прекрасна и ако не сте попадали на нейното виртуално пространство, задължително я посетете. Тя пише изключително увлекателно, подробно, разбрано и интересно. Аз лично не пропускам нейна статия и тя е сред първите, които отварям, когато реша да наваксам с четенето, след о продължително отсъствие. Днес ще отговарям на един забавен коледен таг. #All I Want For Christmas за мен е един много дълъг списък от материални и нематериални желания.

Christmas is almost here❤ happy sunday

Публикация, споделена от Grimche.com Beauty Blog (@grimche) на

1. Вярвам ли в Дядо Коледа?

Спрях да вярвам в Дядо Коледа, когато той спря да вярва в мен. Години наред той звънеше на вратата и майка ми все го канеше да влезе, а той все изчезваше. Когато най-накрая се срещнахме очи в очи, беше откраднал обувките на съседа. Или поне така се опитаха да ме убедят. Не вярвам в Дядо Коледа, но вярвам в Коледния дух. Коледният дух дори го харесвам и съм готова да проста дребните му провинения на Дядото през годините.

2. Под елхата искам да намеря…? 

Искам да не намеря елхата от подаръци за мен и за семейството ми.

Ready for Christmas ♡ #christmas #BeThere #christmasgift #grimche #beautyblog #beautyblogger

Публикация, споделена от Grimche.com Beauty Blog (@grimche) на

3. Коледните филми – настроение или досадна необходимост? 

По този въпрос искам да се разберем. Докато не пуснат „Сам в къщи: Загубен в Ню Йорк“ по телевизията, Коледа не е дошла. Когато детето започне да говори паралелно с Маколи Кълкин, защото знае репликите му наизуст и всички започнем да се смеем, в къщи влиза много настроение и празничност. Аз харесвам Коледните филми и те са празнична необходимост.

4. Мммм, канелени сладки с топло шоколадче?

Само канелени сладки. С чай – горещ, богат и ароматен.

5. Ъъъ, пуловери на еленчета и снежни човеци?

Не. Къси ръкави и климатиците на макс. Като на Малдивите.

6. Christmas and New Year’s outfit?

Червено – бяло – черно. Изведнъж започват да ми се носят пухчета. И рокли. Шаловете, шапките, гривните и всякакви други аксесоарчета са задължителни. Харесвам ниските и топли ботуши. За тази Коледа съм си поискала онези косматите, тип Алф, и се надявам да ги намеря под елхата.

7. Грим за празниците? Глитъри или нещо по-класическо ?

 

Festive mode ON #lovefridays #waiting #mydreamevening

Публикация, споделена от Grimche.com Beauty Blog (@grimche) на


Няма по-подходящо време за глитърите от Коледа. Поне за мен. Тази година съм въоръжена със специално лепило и много глитър за експерименти. Ще извадя и хайлайтърите. И метеоритните перли. И червеното червило.

8. А празниците – в България или в чужбина?

Този път в България. Поне за сега, защото аз мога и на 30/12 да купя билети за някъде. Споделяла съм и преди, на мен куфара винаги ми е на половина събран.

9. С Коледа логично идват и коледните комплекти и лимитираните коледни колекции. Кои прибави към колекцията си ❤

Нито една, още нямам в ръцете си. Известно време не излизах много, но с мишката съм бърза (средна скорост – 100 лв/мин). Няколко „диаманта“ от коледните колекции пътуват към мен. Скоро ще разкажа за тях и за всичко онова, което си купих и сутринта, от Feelunique. А там, за едно червило влязох по молба на приятелка, услуга исках да и направя.

10. Моето ухание на Коледа е уханието на (…любим парфюм…)

Нямам идея защо, но всяка година се връщам към един и същ – Daisy by Mark Jacobs. Предстои да разберем дали тази година ще изляза от рамката.

11. Пазар в последния момент или чинно със списък, писан минимум три месеца?

Предварително и без списък. Обикновено знам на кого какво искам да подаря още от началото на есента. През октомври проучвам, ноември – поръчвам. Но да, докупувам в последния момент. И в този последен момент съм много хаотична.

12. Подарък – чорап или подарък в чорап?

Без чорапи, моля. Въпреки че тази година съм решила да опитам концепцията с коледните чорапи над елхата.

13. Списъкът на Дядо Коледа – слушах или не през изминалата година?

Дядо Коледа, бях послушна.

Good girl gone bad ♡ #goodgirl #carolinaherrera #itsgoodtobebad

Публикация, споделена от Grimche.com Beauty Blog (@grimche) на

14. Цели за новата 2018-та година които не/смятам да спазвам?

Имам и то големи. Как изпълних целите на 2017г планирам да разкажа в отделена публикация. През 2018г. искам да пътувам повече, да спортувам повече, да снимам повече и да имам повече време да се събирам с приятели.

Публикация, споделена от Grimche.com Beauty Blog (@grimche) на

15. Какво ми взе/какво ми донесе 2017-та?

2017 беше забележителна година. Тя не само компенсира предходните посредствени години, но се надявам и да положи началото на една възходяща тенденция.

16. Какъв късмет искам от баницата?

Само здраве!

17. На най-близките ми пожелавам…

Да са здрави, щастливи и да са винаги около мен. Последното е малко пожелание за мен самата <3

Maggie