Крем за лице Erborian Bamboo Glow Dewy Effect Creme

15/08/2018

Крем за лице Erborian Bamboo Glow Dewy Effect Creme

Лятото е това време на годината, когато се гримирам малко и особено много оценявам сияйния ефект върху кожата. Корейската марка Erborian не познавам особено добре, но пък преди известно време ми изпратиха за проба от Sephora техен крем за лице – Bamboo Glow Dewy Effect Creme. Тази сутрин си дадох сметка, че го използвам почти ежедневно, поради което реших да го включа и в блога.

Кремът за лице на Erborian – Bamboo Glow Dewy Effect Creme

Крем за лице Erborian Bamboo Glow Dewy Effect Creme 2

не е просто хидратантен крем. Той е хибриден продукт, от тези 2-в-1, които човек или веднага харесва, или намразва завинаги. Обещанията на опаковката са обещаващи. Bamboo Glow Dewy Effect Creme ще даде хидратация и блясък на кожата, в една стъпка. Той има „бляскава“ формула, която доставя хидратация, без да утежнява кожата и да намали признаците на умора. На кратко – кремът попива в кожата и тя следва да изгрее съвършена, в естествен бласък.

Ако бях срещнала този продукт в „матовия“ си етап, честно казано веднага бих го отхвърлила. Но напоследък залагам на по-естествения завършек на лицето ми и Bamboo Glow Dewy Effect Creme има редица достойнства, независимо дали го нося самостоятелно или под фон дьо тен. Кремът е на водна основа и той попива в кожата моментално. Не оставя никакъв филм, поради което почти веднага след това може да се нанася фон дьо тен. Продуктът освежава кожата добре, като я прави по-озарена и свежа. Ако трябва да съм честна, ефектът след него е като след хидратантна маска за лице, без да се е наложило да седя с нея двайсетина минути. Именно този ефект експлоатирам в дните „без грим“.

Крем за лице Erborian Bamboo Glow Dewy Effect Creme 3

Консистенцията на Bamboo Glow Dewy Effect Creme е гъста, формулата е лека и той излиза от тубичката с перлен цвят. След разнасяне, по кожата не остават перлени частици. Продуктът има аромат, който е свеж, флорален и ненатрапчив. Въпреки безспорните хидратантни качества, аз не бих могла да използвам кремът като единствен за грижа – като цяло имам нужда от по-богати текстури. Той обаче не утежнява кожата ми и не влияе на омазняването през деня. Ако трябва да обобщя с няколко думи, за мен това е много добър базов продукт.

Bamboo Glow Dewy Effect Creme и други продукти на Erborian са налични в Sephora на цена от 38 лв.

*Продуктът ми е изпратен за проба. Мнението за него е лично мое.

signature