Крем за тяло от Sol de Janeiro: Brazilian Bum Bum Cream

20/08/2018

Крем за тяло от Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream
Бразилците са известни със своята фиеста, танци, карнавали…красиви тела с бронзирана кожа. Винаги си представям как слизам от самолет в Рио де Жанейро и въздухът  ухае на кокос, Caipirinha, екзотични плодове и морска сол. Не съм ходила (още) до Рио, нито съм била в Бразилия. Но онзи ден си закупих малка част от уханието което търся- а именно  Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream 

Какво е  Brazilian Bum Bum Cream  на Sol de Janeiro и как се използва?

Brazilian Bum Bum Cream

На първо място става въпрос за силно хидратантен и подхранващ крем за тяло. Съдържа високо количество гуарана и има много добро стягащо и дори антицелулитно действие. Самият крем е жълтеникав на цвят, а текстура крем-мус. Кремът се разнася много добре по кожата, не е мазен и не оставя мазни петна по дрехите. Попива за секунди, но въпреки това осигурява много дълготрайна хидратация.
Употреба на този крем е стандартна – малко количество от крема се разнася по цялото тяло с кръгови движения. Подобрява кръвообъщението и  резултатът след нанасяне е просто прекрасна кожа.
Лични впечатления от Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Крем за тяло от Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream 3

Като цяло, аз съм човек които не обича кремове или лосиони за тяло.  Непостоянна съм, много често ме домързява и винаги предпочитам олио за тяло ( натурално!) пред кремчета. Повечето лосиони съдържат доста  парабени, силикони и други ненужни съставки, за да проявяват приятна текстура. Но с  Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream  е различно.
Въпреки че не е от био произход, този невероятен крем не съдържа излишни съставки. Формулата е без парабени и без синтетични аромати.
Ароматът е невероятен, нещо  между прекрасно тропическо лято и  кокосов десерт. Макар и да ухае разкошно, това не е основната причина да си закупя този крем. Има много приятно ухаещи кремчета на пазара,чийто аромат изветрява за нула време.  Фактът обаче че този аромат ме преследва цял ден определено е причина за първа, повторна и следващи покупки на крема. До сега не бях попадала на продукт, който наистина да хидратира добре и с траен аромат. Отделно и не на последно място, наистина видимо подобрява  и заглажда кожата.
И като за последно…
Може би ще преувелича ако кажа, че Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream е почти вълшебен крем. Но за мен е. Всичко  в този продукт ми харесва – прекрасна опаковка, невероятна текстура, магически аромат, добра хидратация, стягащ ефект, красива кожа.  С този крем, изведнъж станах доста по-постоянна. Всяка сутрин посягам към оранжевата кутийка  с откровено желание. Истинско тропическо удоволствие за тяло и душа.
Продуктът закупих от Cult Beauty. Цената му е 18 GBP за 50мл. и 44 GBP за 240 мл. продукт.
sani