Кремове от See See: Mineral Hand Cream and Soothing Creme For Dry Skin

16/05/2017

Кремове от See See Mineral Hand Cream and Soothing Creme For Dry Skin 2

За изрелската марка See See и уникалната кал от Мъртво море, с която ми хареса да се поглезвам, вече рaзказах тук. Днес идва ред на други два продукта на марката, с които по-трудно може да се оцапа човек. Или поне не в калния смисъл. Това са кремът за ръце и кремът за суха кожа на See See, които също са налични в Beautyskin.bg. И двата продукта много ми допаднаха. Всъщност след като пробвах и тях, мога с чиста съвест да заявя, че See See предоставя много добро съотношение на цена и качество в своите продукти. Но нека не избързвам и да започна по ред.

See See Mineral Hand Cream – Крем за ръце с минерали от Мъртво Море

Кремове от See See Mineral Hand Cream and Soothing Creme For Dry Skin 4

Връзката ми с кремовете за ръце може да бъде определена само с една дума. Несъвместимост. Никога не съм се разбирала с тази категория козметика и за мен е много трудно да открия крем за ръце, който да търпя. Ненавиждам всички тези консистенции, които така подхранват кожата ми, че половин час след нанасяне не мога да пипна нито телефона си, нито лаптопа си. В годинте, ми е допаднал само един крем за ръце. Mineral Hand Cream на See See е вторият.

Ползвам го вече почти две седмици, ежедневно. Кремът е разработен на основата на минерали от Мъртво море, но е дообогатен с екстракти от зелен чай, бадем, кокосово масло и витамин Е. Разбира се, всички тези съставки биха били безполезни, ако кремът не попиваше в кожата почти мигновено. Текстурата му е лека и той се разнася лесно. Минути след нанасяне, ръцете ми са меки, копринено гладки и по тях няма остатъчен филм. Обожавам и свежия аромат на лимонена трева, който усещам дълго след нанасяне, Всъщност, не мога да повярвам, че крем за ръце може да ме развълнува така. Този продукт ще допадне на всички, които харесват аромата на лимонена трева и мразят плътните текстури.

See See Soothing Creаm For Dry Skin – Успокояващ крем за суха кожа с минерали от Мъртво Море

Кремове от See See Mineral Hand Cream and Soothing Creme For Dry Skin 6

Успокояващата и хидратиращата сила на един крем най-добре усещам когато го нанеса след плаж и слънце. Тази година бях късметлийка да направя първото си море още през април, под лъчите на слънцето на нулева географска ширина. Успокояващият крем за суха кожа на See See дойде точно след като се прибрах. Той завари кожата ми на ръцете и краката, които бяха постоянно открити, много суха и опъната. Този продукт определено направи разлика във вида и усещанията на кожата ми.

Кремове от See See Mineral Hand Cream and Soothing Creme For Dry Skin 3

Когато кожата ми е суха, за себе си съм открила, че най-добрe работят продуктите със средна текстура. Тази на See See Soothing Creme For Dry Skin е точно такава. Наричам я средна, защото е богата и не просто хидратантна. Това се дължи на екстрактите от алое вера и зелен чай. Продуктът не само хидратира и заглажда сухата кожа, но я и успокоява. Той се абсорбира много бързо от сухата кожа, подхранва я, но не оставя мазен завършек. Използвам успокояващия крем сутрин и вечер, в последните две седмици и той определено възвърна еластичността в кожата ми. Този дългосрочен ефект, обаче, бледнее пред моменталния комфорт, който получавам веднага след нанасяне.

И още нещо…

Ревюто на един продукт, обаче, няма да е пълно ако не го извадя от контекста. Това правя единствено и само с продуктите, които много харесвам, а успокояващият крем за суха кожа на See See е точно такъв. Нанесох успокояващия крем върху устните си, една вечер, след като почистих грима си и свалих поредното матово червило, което беше изсушило устните ми до напукване. Кремът попи малко по-бавно от колкото го прави кожата ми, но когато това стана, той беше преобразил устните ми до неузнаваемост. Очаквах да има ефект, но не очаквах той да е толкова поразителен на сутринта. Устните ми бяха плътни, по-розови и без следа от напукана и суха кожа. See See Soothing Creme For Dry Skin мазах на крачетата, на колената и лактите и навсякъде той даваше резултатът, който обещаваше – мека и гладка кожа и почти мигновен комфорт.

See See е марка, която откровено ме впечатли. Тя ще допадне особено на хората с проблемна кожа, склонна към омазняване, раздразнения и обриви. Тези продукти съчетават в едно предимствата на минералите от Мъртво море, с други полезни съсавки, но без минерални масла и парабени. Голям плюс в полза на See See е и цената. В онлайн магазина Beautyskin.bg, цената на крема за ръце е 15.99 лева, а на успокояващия крем за суха кожа – 26.99 лева. 

Вижте още:

Маска за тяло от Мъртво Море: See See Dead Sea Mud Body Wrap

Измиващ гел на Mia Höytö : Kaunis Facial Cleansing Gel

Fun’Ethic: Новата Био Козметика

  • Продуктът ми е предоставен безплатно за проба от Beautyskin.bg. Въпреки че не съм заплатила за него със собствени средства, настоящият пост отразява искреното и обективното ми мнение за него.