Лук с бронзов загар преди началото на пролетта?

11/03/2016

Лятото може още да е далеч, но на мен ми се носи вече загар. За това и днес реших да си направя бронзов лук, който се надявам да ви хареса.

combine_images2

Започвам с очите, както обикновено. За основни сенки предпочетох тези на Sensilis, в цвят Caramel, Nº6, силно брокатни. Опуших леко грима с тъмно кафяво, Broadroom от палитрата на the Bare Minerals, Ready Eye Shadows 8.0. В центъра на клепача нанесох малко Chopper от Naced 2 на Urban Decay. Подчертах леко горният клепач с кафява очна линия – аз лично предпочетох тази на Chanel – Ecriture Eyliner Pen. И разбира се, че изнасям ъгълчето докъм средата между веждите и окото.

За повдигане на веждите и повече светлина на погледа, нанасям малко бели-кремави прахообразни сенки точно под веждите. Magnate от палитрата Ready 8.0 (Bare Minerals) е страхотна за целта. За миглите реших да пробвам новата на Bobbi Brown, Smokey Eyes. Разделя и почернява миглите, без да ги прави прекалени. За лицето, започваме с the POREfessional, matte rescue gel на Benefit. С него гарантираме свежа кожа без излишни блясъци за малко повече време от обикновено. Dior – Nude Air e днешният ми фон дьо тен, в тоналност 23 и я нанесох с Beautyblender-а.

20160305_114123-1

Все пак това е бронзов look, нали? С четката за грим нанесох достойно количество Dew the Hoola течен бронзър по цялото лице, особено бузки, лице, носле и леко на деколтето, за да няма резки граници. За да фиксирам грима и да му придам още малко допълнително загар, нанесох малко прозрачна пудра, без да напластявам. Аз лично реших да пробвам с новата на KIKO Velvet Loose – в тон Light.

За този лук не е нужно да слагаме руж – с Dew the Hoola би било достатъчно да разнесем още малко по бузките. Аз обаче, като див фен на ружа, не можах да се стърпя и съвсем леко нанесох прасковеният MAC – Springsheen Shimmer Blush (честно, много много малко сложих!)

За устните, новите червила на Queenlipstick са…ооох. В случая си избрах едно много невинно червило от линията By Poppy , в цвят Queen Bee – страхотен меден цвят с малко блясък и доста хидратиращо.

Ах, нека, нека бъде лято…

combine_images4

By Sani