Sephora Collection: Hair Sleeping Mask Acai

06/09/2017

маска за коса Hair Sleeping Mask Acai на Sephora

Обожавам маските за лице на Sephora. Обожавам и тези за ръце, и за крака. Прекарала съм не една нощ с маска върху лицето, защото религиозно вярвам в твърдението, че нощем кожата се регенерира и поема по-успешно полезните съставки. Маските за през нощта са една много приятна корейска традиция, която работи за лицето ми и не виждам причина да не работи и за косата ми. Именно за това, когато отворих пратката от Sephora и видях лилавата Hair Sleeping Mask, вече знаех, че ще ми хареса. И се оказах съвършено права. Днешният пост ще е кратък. Той ще е за това колко ми допадна една маска за коса за съживяване на цвета и за нейните други приятни ефекти.

маска за коса Hair Sleeping Mask Acai на Sephora 2

Sephora Collection Hair Sleeping Mask

е налична в четири разновидности, като всяка една от тях адресира различни потребности. Всяка опаковка съдържа кремообразен продукт и много сладурска шапчица, за през нощта. Маската нанесох след шампоана и балсама. Още в момента, в който я сложих върху косата си, знаех, че ще ми допадне. Моята е във вариант Acai и е предназначена за съживяване на цвета и блясъка в косата. И така, прибрах се снощи, сложих си маската, нахлузих си шапчицата и си легнах. Изненадващо, шапчицата застана мирно на главата ми през цялата нощ. Тя определено може да се използва повторно, но не е направена от онзи по-твърдия и шумящ найлон, така че тя не наруши съня ми.

маска за коса Hair Sleeping Mask Acai на Sephora 2

На сутринта след като се събудих, изплакнах маската. Косата ми не беше нито суха, нито мазна, нито лепкава. Тя беше подхранена, мека и копринено блестяща. разликата усетих още под душа докато отмивах продукта. Определено съм впечатлена от резултата и от видимата разлика, която видях в косата си – по-жилава, по-плътна и ухаеше страхотно. Acai вариацията на маската е предназначена за съживяване на цвета на боядисаната коса. Аз боядисвам косата си един тон по-тъмен от моя и още след първата употреба, нейния цвят стана по-дълбок. Закупих /от чужбина/ още три бройки от маската, които изхабих в следващите 10 дена и с всеки изминал път косата ми ставаше видимо по-красива и здрава.

В заключение мога само да потвърдя, че маската за коса Hair Sleeping Mask Acai на Sephora е страхотна.

Категорично ще пробвам и други разновидности. Те са с много приятна индивидуално дозирана опаковка, която я прави изключително удачна глезотийка при пътуване. Освен всичко, маската може да се използва и в съкратен вариант – за 4-5 часа, през деня. Единствената ми забележка към този продукт е в количеството. То е достатъчно за средно дълги коси, но за моята много дълга коса са ми необходими пакетче и половина продукт. Въпреки това, Hair Sleeping Mask Acai се нарежда сред най-успешните маски за коса за мен и категорично ще продължа да я купувам. Цената на маската е повече от прилична – около 8 лева и тя е налична в магазините на Sephora.

Съвсем скоро, още тази седмица, ще ви покажа и другите новости в Sephora.