Маска-пяна от EviDenS de Beaute: The Foam Mask

28/04/2017

EVIDENS-THE FOAM-MASK-МАСКА-ЗА-ЛИЦЕ-ПЯНА.jpg April 27, 2017 865 KB 3692 × 2971 Edit Image Delete Permanently URL Title Caption Alt Text Description

Едва ли сте чували за марката EviDenS de Beaute, защото тя се намира много трудно и е доста скъпа. Вероятно никога нямаше да я открия и аз, ако не е било едно намаление, при което сестра ми просто е „усвоила“ две бройки. The Foam Mask на EviDenS de Beaute мисля, че е най-скъпата маска за лице, която е влизала някога у дома. Цената и е 110 EUR в официалния сайт на марката, за едва 90гр. продукт. В сайта на Harrods, пък достига 110 GBP. Ако не беше толкова над бюджета ми със сигурност нямаше да я пестя така и щях да я поръчам пак. Това е маската за лице, която съживява кожата ми за минути, когато прекаля с вредните навици и откровено я обожавам. С надеждата, че не и се радвам за последно и скоро ще я намерим отново на промоция, искам да ви разкажа за нея.

EviDenS de Beaute и тяхната маска-пяна

EVIDENS THE FOAM MASK МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПЯНА Permanently URL Title Caption Alt Text Description

Зад марката EviDenS de Beaute има много романтика, любовна история, френски традиционализъм и японска иновация. The Foam Mask представлява маска на пяна. Продуктът излиза от флакон, на принципа на пяната за бръснене, например. Той е бял на цвят, но пяната му е малко по-плътна от тази за бръснене. На лицето тя се усеща мека и лека и обещава да стимулира микроциркулацията на кожата. Пяната-маска следва да предотвърти клетъчното стареене, да стимулира клетките и да повиши тяхната активност, докато приятно затопля кожата. Според съдържанието, маската за лице е обогатена с троен колаген, Q10 коензим, аминокиселини, овлажняваща и енергизираща макадамия. Очакваният ефект от The Foam Mask е възстановяване на цялата светлина и жизненост на здравата, чиста кожа на лицето.

Преживяването с The Foam Mask на EviDenS de Beaute

Нанасянето е лесно. От флакона се освобождава продукт, който се нанася на средно дебел слой от около 1 см. върху лицето, на идеално чиста кожа. Времето на действие е 10 – 15 мин., а премахването – с влажна кърпа или с измиване. Почти веднага след нанасяне, започвам да усещам затопляне на кожата, което е комбинирано с много, много леко пощипване. Първоначално след нанасяне, пяната създава усещането че пречи на кожата да диша, но след няколко минути това усещане отшумява.

EVIDENS THE FOAM MASK МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПЯНА

EVIDENS THE FOAM MASK МАСКА ЗА ЛИЦЕ ПЯНА

The Foam Mask на EviDenS de Beaute има аромат, който е средно силен, но не мога да оприлича на нищо познато. За мен той не е дразнещ, но е възможно да не допадне на всеки. Веднъж нанесен слоя пяна, леко намалява през времето на действие на продукта, но категорично не изчезва напълно. Когато нанасям маската сутрин, преди да я отмия, я втривам в кожата, докато пяната изчезне. Това правя с цел продуктът да се абсорбира максимално в кожата преди да го отмия. Когато използвам маската вечер, правя същото, но не отмивам, а леко попивам излишъците с влажна кърпа.

Резултатите при мен от The Foam Mask на EviDenS de Beaute са забележителни. След отмиване, кожата на лицето ми на първо място усещам като хидратирана и опъната. Тенът на лицето ми е избистрен и комфортът, който имам от тази маска за лице усешам цял ден. Излишно е да споменавам, че гримът ми се нанася след нея като сбъдната мечта и изглежда много по-свеж. Допълнително, въпреки че това не влиза в обещанията, при мен The Foam Mask контролира омазняването в Т зоната през деня, когато съм го нанесла. Продуктът не съдържа алкохол и не изсушава кожата, напротив. За мен той създава един много добър баланс на хидратация, без омазняване.

В заключение за The Foam Mask на EviDenS de Beaute

Продуктът е подходящ за всеки тип кожа, особено за комбинираните и мазните. Аз лично използвам маската средно веднъж в седмица, но по-мазните кожи биха искали по-ччеста употреба. Количеството продукт от 90 гр., всъщност представлява количеството течност, което се превръща в пяна с много по-голям обем. Моят флакон използвам вече 7 месеца, веднъж в седмицата и на усешане, съм го преполовила. Продуктът на EviDenS de Beaute е сравнително икономичен, а представянето му оправдава цената. Проблемът е, че тя е прекалено висока. Но пък ако срещнете продукти на марката, някъде, на намаление, категорично препоръчвам да пробвате тази маска-пяна. Залагам, че ще ви очарова.