Маски за лице MBeauty Cosmetics

19/02/2018

В този блог многократно е ставало въпрос за това, че обожавам маските за лице. Споменавала съм, че вярвам в предимствата на всички видове маски, но шийт маските за мен са тотален фаворит за ежедневната употреба. Винаги се радвам много, когато в ръцете ми попадне нова маска. Вчера изпробвах не една, а две маски на корейската марка M Beauty Cosmetics. С тях буквално си направих мини домашно спа, което се отрази много положително и на настроението ми. Ето ги и двата продукта за днес.

 MBeauty Cosmetics: Маска с въглен

 MBeauty Cosmetics: Маска с въглен

Маската съдържа черен активен въглен, ниамицин и екстракт от акай бери. Тя почиства и хидратира кожата, премахва токсините и отпушва порите, като крайния резултат е изравнен тен на лицето. Аз обожавам маските с активен въглен, т.к всички, които съм използвала, освежават тена на лицето ми. Тази маска е стандартната маска – фолио, която е изключително добре напоена. От опаковката тя се вади лесно, леко е по-хлъзгава, но се разгъва лесно. Маската е памучна и мека, тя прилепя идеално върху лицето без да се хлъзга. При засъхване, леко започва да се отлепя в краищата, което е малко неприятно ако се разхождате из къщи, както понякога правя аз.. След премахване на маската, усещането върху кожата ми е страхотно свежо и тонизирано. Това е типичната корейска маска с въглен и тя на мен много ми допада.

 

 MBeauty Cosmetics: Маска за под очите сребърно фолио

 MBeauty Cosmetics: Маска за под очите сребърно фолио

Това е една много интересна маска за под очите. Тя представлява фолио, което предотвратява изпарението на активните съставки. Маската съдържа Витамин С, екстракт от зелен чай и екстракт от кора от алба, които са известни с ефективните си свойства за разкрасяване на кожата. Маската следва да озари кожата, т.к съдържа с колаген, хиалуронова киселина,  коензим Q10 и екстракт от соеви зърна. Самите фолиа на маската за под очи са много добре напоени. Те са доста плътни и твърди от едната страна, но кадифено меки от другата. След поставяне можем да продължим с обичайните си дейности, като маската не се свлича, не се размества и не пречи. Времето. за което действа, е около 20 мин., след това фолиото изглежда привидно изсъхнало, но след като се премахне, кожата под него е свежа и влажна. Мисля, че това е ефектът, който най много харесвам в тази маска. Резултатите след употреба, както очакваме от всяка шийт маска, не са удивителни, но комфортът на зоната под очите е забележителен. Кожата си усещам хидратирана, отпочинала и мека.

Продуктите на MBeauty са налични в онлайн магазина на Dodis International, а цените им започват от 1,75 лева. Аз лично съм много любопитна да пробвам кислородната маска с въглен и ще съм изключително благодарна ако някой я е ползвал и сподели отзиви.

Maggie

 

 

 

 

*Продуктът ми е предоставен безплатно за тест и проба. Мнението за него си е лично мое. Този пост не е спонсориран.