Новите продукти от L’Oreal

13/03/2017

Нови продукти от L'Oreal

L’Oreal е марка, чиито продукти, ако трябва да съм честна в последните години изпуснах от поглед. Вниамието ми към тях се върна с „коректора за коса“ Magic Retouch, за който ви разказах тук. В края на февруари, от L’Oreal ми изпратиха покана да посетя техния корнър в The Mall. Отбих се в петък, след работа, за да разгледам техните нови продукти. Получих и бонус грим от официалния гримьор на марката – Кирил Чалъков. И тъй като L’Oreal определено влязоха в полезрението ми отново, реших да ви разкажа, за някои техни нови продукти, които много ми допаднаха.

Infallible Total Cover Concealing Palette

Нови продукти от L'Oreal Infallible Total Cover Concealing Palette

Техниката с корекция на цветовете винаги ми е била много интересна и много обичам да експериментирам с нея. Въпреки че не я прилагам ежедневно, когато видя палитра от този вид, мигновено се залепям за нея. Притежавам три такива палитри, но не мисля, че ще устоя на тази. Infallible Total Cover Concealing Palette е компактна, с пет цвята, като и петте са напълно използваеми за моят цвят кожа. Коректорите са еднакви по текстура, силно пигментирани и покривни и се разнасят лесно. С един от тях гримьорът на марката, Кирил Чалъков, успя да заличи бруталните ми петъчни тъмни кръгове след цяла седмица пред компютъра. Палитрите с коректорои, които имам са с по-плътна консистенция, която се разнася доста трудно.  В рамките на деня (или вечерта) често започвам да ги усещам по-тежки на кожата. Предимството на Infallible Total Cover Concealing Palette , пред всички останали, които имам, е леката текстура.

Червилата Infallible Lip Paints

Нови продукти от L'Oreal Infallible Lip Paints

Много ми се искаше да видя цялата колекция  Infallible Lip Paints , но за съжаление бяха изложени само няколко. L’Oreal, вече имат и тяхна матова версия – серията Infallible Lip Paints Matte. Има два тренда през 2016г., които много ми допаднаха и двата са обединени в тези червила. Първата е, течното матово червило. Втората е, синкаво-лилавите нюанси червила отново станаха „годни за носене“ на улицата. Според марката, революционното в тези червила е апликатора и той в действителност е интересен и лесен за употреба. Мен ме впечатли комбинацията пигмент – неизсушаваща текстура. За тестване ми предоставиха цвят 207 Wuthering Purple, който е дръзко наситен. Приемам го като отправено предизвикателство за цветни пролетни визии.

Нови продукти от L'Oreal Infallible Lip Paints 2

Спиралата False Lash Superstar XFiber

Нови продукти от L'Oreal False Lash Superstar XFiber

Нови продукти от L'Oreal False Lash Superstar XFiber 2Независимо от марката спирала, която съм избрала за деня, задължително използвам праймър. Иначе казано, двустепенното поставяне на спиралата за мен е ежедневие и дори наскоро размишлявах над темата защо почти никой не прави вече спирали с два края. False Lash Superstar XFiber си закупих преди седмица и вече имам натрупани впечатления от ползването и. Тя е спирала, която обединява две стъпки в един продукт: стъпка 1 за обем и стъпка 2 за удължаване на миглите. По един слой от всяка стъпка е достатъчен за ежедневна визия и спиралата значително уплътнява и най-вече удължава миглите. „Драма“ обаче е това, което за мен разграничава добрата спирала от обикновената и за да се постигне такава, спиралата трябва да се надгражда без да спластява миглите.  False Lash Superstar XFiber го прави с едно просичко условие. Преди да нанесете втория, третия и т.н слой, просто трябва да изчакате предходия да изсъхне напълно.

Други продукти

Нови продукти от L'Oreal Infalible Blush Paint

От LÓreal ми предоставиха за проба и палитрата с ружове Infalible Blush Paint. Моята е във вариант Amber, но и Pink изглежда доста добре. Не съм я пробвала още, но тя веднага хвана вниманието ми с живите си цветове. Текстурата на ружовете е прахообразна, но е много мека и имам големи очаквания от този продукт. За него ще направя подробен пост след като натрупам достатъчно впечатления. Има и една друга палитра, която ми допадна много като концепция. Това е Colour Riche La Palette Matte. Предстои да пробвам червилата от серията и ако ми допаднат – това със сигурност ще стане любимата ми палитра за пътувания. А пътуванията тази година, предстоят.

А вие, отбихте ли се в корнъра на LÓreal през изминалата седмица и какво си харесахте?

Продуктите в този пост ми бяха предоставени за проба, с изключение на спиралата False Lash Superstar XFiber, която също ми беше предоставена за проба след като я бях закупила със собствени средства. Мнението ми за продуктите е обективно и се основава изцяло на личните ми впечатления от тях. Този пост не е спонсориран по никакъв начин от Л’Ореал България.

Нови продукти от L'Oreal 2