Нови продукти в колекцията на Sephora

08/09/2017

Някои продукти от новата колекция в Sephora

За един от новите продукти от колекцията на Sephora посветих цял пост преди няколко дни. Маската за коса Hair Sleeping Mask Acai определено ме впечатли. Днес ще продължа с други продукти на марката, които ми бяха изпратени за проба. Те също определено заслужават внимание и съм решила да им отделя такова. Това са ружът Blush To Go, спиралата V For Volume, базата за сенки Tinted & Cooling Eye Primer и червилото Color Lip Last.

Руж Blush to go

Някои продукти от новата колекция в Sephora руж Blush To Go

Нямам идея защо, но очаквах този руж да не ми допадне. Точно обратното. Той се оказа много практичен не само поради компактната си и удобна форма на стик. Консистенцията му е кремообразна, завършекът – матов и върху кожата ми застава точно като прахообразен продукт. Ружът надгражда интензивността си доста добре и с него може да се получи както естествен завършек, така и по-скулптуриран такъв. Моят цвят е 03 Miss Spicy, много естествен и стои страхотно на кожата ми с тен. Този уикенд мисля да се отбия в магазините на Sephora и да си взема и други цветове. Ружчето ме спечели категорично и въплъщава всичко, което търся в един продукт To Go.

Спирала V for V.O.L.U.M.E. 

Някои продукти от новата колекция в Sephora спирала v for volume

Още от младежките ми години харесвам спиралите с марката Sephora и знаех, че тази спирала няма да ме разочарова. Въпреки че опаковката и подсказва, някак не очаквах да е розова. Да, розова. Розова е както в опаковката си, така и след нанасяне. Pink Leage е наименованието на цвета. Преди много време открих, че черната спирала е класика, но лилавата и синята правят очите ми да изпъкват. Именно тогава допуснах цветните спирали в колекцията си. Формулата на спирала е лека, но плътна и тя бързо оцветява всяка мигла в избрания цвят. Спиралата издържа цял ден и за моя най-голяма изненада, въпреки ексцентричния и цвят е годна за носене при определени обстоятелства. Използвах я в комбинация с черна спирала, като поставих розовата само във върховете на миглите ми и резултатът беше много интересен.

Розовата спирала категорично не е най-ежедневната и дори и лудетина като мен не би я приела за в офиса. За това пък електриковият и цвят е идеален за предизвикателни и забавни визии. А аз обичам и нося розово. Особено докато е още топло. С този продукт предстои да експериментирам.

База за сенки Tinted & Cooling Eye Primer

Някои продукти от новата колекция в Sephora праймър Tinted & Cooling Eye Primer

Към този продукт отново подходих позитивно. Причината е, че обожавам един друг праймър – Sephora Beauty Amplifier. Той е прахообразен и матов – точно обратен на кремообразния и блестящ Tinted & Cooling Eye Primer. Моят е в цвят 01 Nude Shimmer. Продуктът е наличен в общо пет цвята, като всички те са с различен цвят и завършек. Някои от тях са матови, други блестящи. 01 Nude е много приятен лек шампанско цвят, с брокатени частици в него. Дозирането му става посредством апликатор, но аз най-лесно, равномерно и успешно го нанасям с мини бюти блендер. Продуктът засъхва много бързо върху клепача и ако изберете да го разнасяте с потупване и пръстче, трябва да сте доста бързи.

След нанасяне, усещам праймърът като хидратантен и той определено дава за момент обещаният изстудяващ ефект. Веднъж изсъхнал, този праймър държи клепачите ми сухи през целия ден и сенките ми не се набират в сгъвките на окото. Харесва ми гъвкавостта на продукта и наличието на собствен цвят, който позволява той да се носи и сам, без сенки отгоре. Блестящият 01 Nude прави всички сенки нанесени над него по-сатенени и с по-плътен блясък.

Червило Color Lip Last

Някои продукти от новата колекция в Sephora Червило Color Lip Last

Това червило също категорично ще го купувам в други цветове. Моето е в цвят 7079A, матов, леко кафенеещ нюд, изключително приятен и ежедневен цвят. Червилото е кремообразно и меко като консистенция и се разнася много лесно и без усилие върху устните. То категорично е дълготрайно и върху моите устни се задържа пигментиран и непрозрачен около пет часа без пренанасяне. По-забележителното в този продукт, обаче, е фактът, че въпреки че е матов не изсушава устните ми изобщо. Червилото е изключително комфортно за носене, непретенциозно, от типа, които го слагаш сутрин и след това часове наред не мислиш за него. Освен всичко, то подхожда по цвят с гел молива за устни 03 Rose Wine, който също получих. Моливът е страхотен – мек, силно пигментиран и е автоматичен – не се подостря.

* Продуктите са ми предоставени от Sephora България. Постът отразява лично мнение и впечатление.