Палитра с ружове от Nars: True Story Cheek and Lip Palette

01/06/2017

Палитра с ружове от Nars True Story Cheek and Lip Palette

Сара Муун е последния човек, който очаквах да влезне в колаборация с марка за грим. Тя е фотограф, който не следя, но харесвам абстрактните и снимки. Като цяло рядко купувам палитри и продукти, които са разработени съвместно с известни личности, независимо дали от YouTube или от други сфери на живота Причината за това не е че не подкрепям конкретния човек в начинанието му. Напротив. Подкрепям го, но някак не искам да се разочаровам. След историята Too Faced и Nickie Tutorials винаги си имам едно на ум. За Nars, Сара Муун разработва две палитри с ружове. Първата е Recurring Daring, лимитирана и ексклузивна за Nordstrom, което практически означава почти недостъпна. Втората ще вия покажа днес. Тя е

True Story Cheek and Lip Palette

Палитра с ружове от Nars True Story Cheek and Lip Palette 2

Палитрата съдържа хайлайтър, три ружа и червило под формата на молив. Всъщност продуктът за устни е не безизвестния Velvet Matte Lip Pencil на Nars, в цвят Mysterious Red. Той, заедно с ружовете Devotee и Outlaw са познати и не са нови за Nars. Новите са Myth и Unwritten. От прахообразните продукти, хайлайтъра и един руж са със сатенен завършек, два са с матов. Купих тази палитра, защото обожавам прахообразнте продукти за лице на Nars, а това е прекрасен начин да опитам повече цветове. Формулата, която Nars обещават в True Story Cheek and Lip Palette е „прекрасно пигментирана, естествена и лесна за преливане“. Малко ще избързам, но ще кажа, че обещанията са спазени. Палитрата е идеална за момичета с много светла до светла кожа.

Опаковката е много стабилна и красива. Снимката от картонената опаковка е пренесена върху горната част на True Story Cheek and Lip Palette. Огледалото вътре е голямо и фактът, че от Nars са ми подхвърлили вътре и продукт за устни, я прави идеална за пътуване. И както винаги при Nars, количеството продукт е повече от задоволително – 3,5 гр. от всеки руж.

Цветовете в True Story Cheek and Lip Palette

Когато казах по-горе че тази палитра е подходяща за много светли дами, имах в предвид това, че някои от цветовете няма да са видими на по-тъмни кожи.

Devotee е името на хайлайтъра.

Той е много блед с много деликатен блясък. Покритието му е много леко, но позволява надграждане. Първоначално в палитрата ми изглеждаше прашлив, но нанесен върху кожата няма и следа от прашливост. Той остава върху лицето ми цял ден и именно за това го предпоччитам пред други хайлайтъри,  въпреки че в никакъв случай  не е уникален като нюанс.

Myth е толкова блед, че след като загребах с него смело от палитрата и го положих на бузите, той едвам се виждаше. Седеше като едва забележим розов цвят на бузите ми. На малко по-тъмен тон кожа, Myth никога няма да се види. Той е с матов завършек и въпреки че също изглеждаше прашлив, на кожата застана добре.

Unwritten също е матов, но е малко по-розов от Myth. Него също сложих на бузките щедро и когато започнах да преливам с четката, цветът му изтъня и този цвят се разнесе без забележки. Unwritten е пигментиран, но също на по-тъмни кожи може да е трудно забележим. Покритието му върху моя тен успях да надградя без проблем от загатък за цвят до видим такъв.

Outlaw ми е любимият.

Със златните отблясъци в него леко ми наподобява Orgasm. Той е много пигментиран, не е прашлив и преливането на краищата след нанасяне не е никакъв проблем.  Outlaw е много лесен за нанасяне и работа.

Velvet Matte Pencil Nars True Story Cheek and Lip Palette

Mysterious Red е продукта за устни. Полу-матов, той е много пигментиран. Харесва ми неутралният отенък на червения цвят. Текстурата му е лека, продуктът не потъва в гънките на устните и издържа до шест часа с ядене и пиене на кафе. С него за първи път пробвам серията Velvet Matte Lip Pencil и разбирам защо отзивите за нея са толкова добри.

True Story Cheek and Lip Palette за мен е много добра палитра. Тя има колекционерска стойност и ми харесва това, че обединява няколко продукта в компактна опаковка. В нея няма уникални нюански, сходни на които да не съм виждала и да не притежавам. Но тази палитричка ми напомни защо харесвам толкова ружовете на Nars . Тя впечатлява с всички параметри на качеството и представянето. Като изключим Outlaw, ружовете в нея няма да са видими на дори и малко по-тъмни кожи или на такива с тен. Именно за това, тя не е за всеки, а само за най-светлите кожи. Дали се нуждаете непременно от нея в живота си? Категорично не. Но ако сте луд колекционер и маниак като мен – може и да помислите.

Палитрата е налична в сайта на американската Sephora. А продукти на Nars, може да намерите в enzo.bg.