Radiant: Liquid Metal for Shadow and More

19/09/2017

Radiant Liquid Metal for Shadow and More

На скоро в Serdica Center, отвори нов магазин за бяла и декоративна козметика. В него се предлагат марките Radiant и Seventeen, както и още някои. Купих си доста сериозен набор продукти от различни категории, като крайната ми цел беше да добия по-широка представа за двете гръцки марки – Seventeen и професионалният и събрат – Radiant. Един от продуктите, които предизвика интереса ми още в магазина беше Liquid Metal на Radiant. За себе си избрах цвят 10 – един от двата нови в колекцията им.

Radiant Liquid Metal for Shadow and More 2

Liquid Metal for Shadow and More на Radiant

представляват сенки за очи, които са с металически завършек и силна пигментация. Сенките не съдържат парабени, обещават лесно нанасяне и изключително висока издръжливост. Те следва да са водоустойчиви, да се разнасят равномерно без да се разтичат и размазват.

Продуктът идва в тубичка, с много тесен отвор, от където той се дозира прецизно, чрез изстискване. Консистенцията на сенките е кремообразна, нито прекалено течна, но не и прекалено твърда. Тя се нанасят лесно както с пръст, така и с плоска четка. Кремообразната текстура засъхва много бързо, поради което, след поставяне трябва с тях да работите бързичко, за да ги разнесете равномерно и гладко. Аз лично ги разнасях по малко продукт, на малки участъци върху клепача. Продуктът е наистина пигментиран, напълно покривен и още от самото начало се разнася равномерно. В този смисъл, това наистина са едни ефектни и лесни за нанасяне сенки за очи.

Radiant Liquid Metal for Shadow and More 3

Сенките могат да се носят сами, но може върху тях да се нанасят и прахообразни продукти. Тя нямат нужда от праймър, т.к. след като засъхнат, а това става бързо, те не помръдват докато не решите сами да ги отстраните. Както обещават, те не се набират, не се трансферират, не избледняват, не се ронят. Мога да потвърдя чистосърдечно, че след 12 часа и след посещение във фитнеса, те изглеждаха като току що нанесени и бяха запазили металическия си блясък.

Моят опит с Liquid Metal for Shadow and More на Radiant

Когато купувах Liquid Metal бях абсолютно на ясно, обаче с някои недостатъци. Повечето от тях, обаче, не са ограничения на продукта, а са специфични за моите очи. Като цяло аз имам набран клепач и силните металически и брокатени сенки не са подходящи за мен. Те акцентират всяко несъвършенство по клепача ми и правят видима всяка гънка. Liquid Metal не правят изключение. Също така, вероятно поради дълготрайността си, тези сенки изсушават леко клепачите ми. През деня нямам усещане за дискомфорт от сухота, но вечерта след премахване на грима,  усещането е леко неприятно и кожата ми има нужда от допълнителна грижа. Сенките не се премахват по-трудно от обичайното и излизат напълно и лесно с двуфазен дегримьор.

Radiant Liquid Metal for Shadow and More 4

Въпреки казаното по-горе, Liquid Metal на Radiant е един прекрасен продукт, от който със сигурност ще закупя още цветове.  Той може да бъде нанасян изключително прецизно, като сенки, като очна линия, а дори и като акцент върху матово червило. С този продукт се работи лесно и ефектът е траен през целия ден. Цената е около 28 лева и в предвид икономичността и високата пигментираност на продукта, е напълно обоснована.

А вие, пробвахте ли вече някои цветове от Liquid Metal на Radiant?