Силата на грима

14/07/2017

Силата на грима

Днешният пост ще е от серията забавни. Често размишлявам по време на сутрешните си трансформации как с няколко щриха и продукта, сънливото човече се превръща в нормално изглеждащ човек. Мисля, че ще се съгласите, че през последните години козметиката претърпя невероятно развитие. Eфектите, които можем да постигаме с нея са невероятни. С повечко игра и продукти, бихме могли спокойно да сменим дори и тона на кожата на лицето, а с амо с контуриране можем да се сдобием и с плочки на корема. Иначе казано, на мъжете изобщо не им е лесно в днешно време.  Реално погледнато могат да легнат и да се събудят с две тотално различно изглеждащи жени. Това, разбира се, си е техен проблем и тяхната страна От друга страна е нашата женска страна. Вече нямаме нужда от сериозни хирургични интервенции, за да сменим облика на това – онова по лицето ни.

Правя този пост, за да се забавлявам

Откровено мен много ме забавляват подобни трансформации само с грим. Не целя да промотирам използването на грим. Също така не твърдя, че плочките на корема могат да бъдат изваяни във всички случаи с четка и контурираща пудра. Не настоявам и че само с грим шията може да стане по-слаба. Но може да изглежда така. Същото важи и за носа. С грим скулите могат да изглеждат по-дефинирани и лицето по-слабо. Спирам да говоря и ето и някои от най-любимите ми грим трансформации:

Wonderful transformation ? Follow @_k_edition to see more #makeup #makeupvlog #makeupvideo #makeuptutorial #makeuptransformation #transformation #tutorial #beauty #beautyful #beautyblog #wow #women #woman #wonder #powerofmakeup #womenpower

Публикация, споделена от Make Up Tutorials For You ❣️ (@_k_edition) на

This beauty!! Nicole has such amazing skin, lips… eyes ok like everything. She found me all the way from Sydney and is in her way back home tonight. Probably the best makeup on her flight ? ✈️ xx #bridaltrial You Mauve Me @modelrocklashes #makeupartist #makeupaddict #makeupartistsworldwide #australianmakeupartist #browsonfleek #makeupoftheday #macgirl #wakeupandmakeup #brisbanemakeupartist #goldcoast #modelrock #makeupjunkie #falselashes #makeupinspiration #beforeafter #beforeaftermakeup #makeuptransformation #pinklips #makeupideas #formalmakeup #makeuptrial #bridalmakeup #goldcoastmakeupartist #beforeandafter #beforeandaftermakeup #100daysofmakeup #naturalmakeup #brisbanebride

Публикация, споделена от Blake Designs Makeup Artistry™ (@blakedesigns) на

И ако все още не съм ви убедила,

препоръчвам ви да погледнете канала на Kandee Johnson. Тя, буквално може да преобрази себе си в когото кажете, само с грим.