Сметана за коса с млечен протеин от Milk Shake

06/06/2017

сметана за коса milk shake whipped cream

За Milk Shake Whipped Cream споменах в края на миналата година в публикацията с годишните ми фаворити.  Купих си го от салона, в който напоследък ходя, но не споделих веднага за него първо защото още не беше разпространен и второ, защото исках да го използвам по-дълго време преди окончателното ми мнение. Днес този продукт е наличен в много онлайн магазини, а аз го ползвам над седем месеца. Така че, логично дойде и неговия ред.

Аз имам много дълга коса, която трябва да боядисвам веднъж на два месеца. Тя е суха в края, със сравнително бързо омазняващи се корени и е много фина. За да подържам дължината и е необходимо да инвестирам много време и продукти за подръжка. Както и да огранича термичното обработване до минимум. Слагам балсам и маска в краищата при всяко измиване, а докато е още влажна задължително нанасям продукт за по-лесно разресване. Между две измивания често се налага да нанасям олио в краищата, за да мога да я разреша. Казвам всичко това, за да е ясно в какви полеви условия поставям

Whipped Cream на Milk Shake.

Този продукт представлява „сметана за коса“, която е с високо съдържание на млечен протеин. Той е разположен във флакон и излиза под налягане под формата на пяна. Опаковката и принципът на съхранение и дозиране са идентични с тези на повечето пяни за коси. Сметаната за коса обещава да заздрави структурата на косъма, да направи косата по-мека и по-лесна за обработка, без да я утежнява. Продуктът се нанася на влажна коса, без да се отмива.

сметана за коса milk shake whipped cream

Първоначално нямах никаква идея колко сметана за коса ми е необходима. В последствие разбрах, че с Whipped Cream може да се прекали единствено и само нарочно. Дозировката е сходна с тази за пяна за коса, като продуктът се нанася от средата на косата към краищата. Първото нещо което оцених в него беше това, че с него лесно разплетох възлите от косата си. Гребенът мина през нея много леко и плавно, без никакви усложнения по пътя. И до днес Milk Shake ми служи вярно, като остава косата ми мека и хидратирана, но не тежка и мазна.

Онова, което най-много харесвам в тази сметана за коса, е аромата. На някои от вас той може да е прекалено сладникав, но на мен ми е идентичен с този на сметаната от флакон и го обожавам. Веднъж нанесен в косата ми, го усещам цял ден. Слабото нясто на Whipped Cream Milk Shake, обаче е издръжливостта. На втория ден след измиване, от прекрасния аромат няма и помен, а косата ми се нуждае отново от помощно средство като олио за да бъде разресана. Флаконът е с вместимост 200 мл продукт и като цяло е много икономичен. Използвам го над седем месеца, средно по два пъти в седмицата и по моя преценка още дори не съм го преполовила. Цената му е около 25 лева, в зависимост от магазина, в който се предлага.

Milk Shake Whipped Cream ??????????? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ???? (With Milk Proteins & Integrity 41*) 200 ??.