Съботно кафе с Таня и Маги: Списък с желания за предстоящата есен

01/09/2018

SafeHouse-CenterWishlist-1-1

Отново е събота и отново е време за нашето съботно кафе с Таня от Tanix’s Happy Place Blog. Днес споделяме онези неща, които са в списъка с желания на всяка една от нас. Моят е дълъг, защото вечно търсещата ми натура постоянно иска да купува. Понякога си мисля, че не е важно какво ще купя. Магията е в самия акт на купуване – той ме изпълва с искрено щастие и удовлетворение от живота. Поради това, моят списък с желания ще сведа до пет. Ето и петте неща, които съм преценила че са ми жизнено (или не чак толкова жизнено) необходими.

1. CLARISONIC SONIC FOUNDATION BLENDING BRUSH HEAD

clarisonic_foundation_brush_head

Знаете колко много харесвам машинките на Clarisonic. За тях е ставало многократно в този блог, че дори написах цели два поста (тук и тук). От Clarisonic Smart Profile съм повече от възхитена, а от едно известно време (доста време) гледам, че Тати използва четка за нанасяне и преливане на основата, която закача на машинката. Тя е изключително доволна и смятам, че и на мен ще допадне. Още през септември планирам да поръчам моята четка и когато тя дойде, със сигурност ще се похваля. Не съм проверявала дали четката е налична в България, така че ако някой е, ще се радвам да сподели къде я е виждал. Някак подсъзнателно заключих, че не е налична, защото все си мисля, че ако беше, все някой от българските блогъри и влогъри, щеше да даде отзиви.

2. Givenchy Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation

Givenchy Teint Couture Long-Wearing Fluid Foundation

Толкова много четох, гледах, слушах за този фон дьо тен, че тази есен задължително ще го купя и ще го пробвам. Всъщност, ако изчаквам, е защото все още имам сериозен морски тен и изборът на нюанс би бил истинско предизвикателство. Има и друго – в последните няколко седмици, кожата на лицето ми е в най-добрата си форма от години и спокойно мога да ходя без фон дьо тен. И го правя почти ежедневно.

3. Bondi Sands 1 Hour Express Self Tanning Foam

Много харесвам идеята за селф тенърите. Но само идеята за тях. Купувала съм много продукти, но нито един от тях до сега не е оправдавал очакванията ми. Проблемите обикновено са едни и същи – или ставам оранжева, което съвсем не е най-естественият ми цвят на кожата и/или сгъвките по тялото ми стават по-тъмни поради натрупване на продукт. На Bondi Sands 1 Hour Express Self Tanning Foam попадам много настойчиво в YouTube, като всички казват, че с него гореописаните проблеми са елиминирани. Така ли е наистина, смятам съвсем скоро да разбера.

4. Раничка на Michael Kors

Michael Kors backPack

 

Така както много от вас са вманиачени на тема обувки, аз съм вманиачена на тема чанти. Мога съвсем откровено да призная, че имам зависимост. Всеки път като видя чанта, която харесам, тя започва неустоимо да ме приканва да я купя. Като резултат, колекцията ми от чанти е грандиозна. Това лято, обаче, преоткрих раниците. Бях забравила удобството на свободните ръце, на това чантата да не ти тежи само на едното рамо. От друга страна, обожавам чантите на Michael Kors, имам няколко. С картинката от горе бяхме любов от пръв поглед. Със сигурност ще търся и ще си купя тази есен раничка. Вероятно още при следващото ми пътуване в чужбина.

5. PANDORA SMOOTH BRACELET WITH REGAL HEART PADLOCK

PANDORA-MOMENTS-Smooth-Bracelet-with-Regal-Heart-Padlock-Clasp

Списъкът с желания няма да е пълен без някоя новост от Pandora. Мога да водя отделен блог, който да отразява страстта ми по бижутата на Pandora. Следя колекциите на марката от близо и когато харесам нещо онлайн, когато се зареди в нашите магазини, задължително го разтръбявам на всички. Обикновено внимание ми обръща само мъжа, да видим до кога. Гривната по-горе е от серията Moments, която много харесвам като замисъл и изпълнение. За нея имам толкова много талисмани, че мога да я пренареждам всеки ден. А пренареждането е част от удоволствието.

Това са петте най-интересни и желани неща в списъкът ми с желания тази есен. Не забравяйте да надникнете в блога на Таня, за да видите кои са нейните (тук). А какво има във вашия списък с желания?

Хубав и слънчев уикенд,

signature

  • Снимките в този пост са взети от интерет.