Benefit: Течният бронзър Dew the Hoola

08/03/2016

Benefit: Течният бронзър Dew the Hoola

Спомняте ли си този пост и колко много исках да си купя Dew the Hoola? Многократно съм споменавала, че за мен Hoola е най-добрият бронзър на Benefit и може би сред най-добрите бронсеанти изобщо. Та за тези от вас, които като мен са луди фенки на Hoola Bronzer, буквално ще се влюбят в неговия течен (и летен) вариант – Dew the Hoola. От самата опаковка, до крайното представяне на продукта, за мен той е просто съвършен.

Benefit: Течният бронзър Dew the Hoola

Продуктът е представен в шик винтидж опаковка, типично за Benefit, и е с апликатор, който дозира сравнително малко продукт. Обикновено, за цялото лице имам нужда от 2 дозировки.

Benefit: Течният бронзър Dew the Hoola

Като консистенция, Dew the Hoola  е течен, много фин, лек, разнася се с невероятна лекота. Имах едно основно притеснение относно течната консистенция, а именно не бях сигурна дали при нанасяне щеше да стои етествено и по-важно – дали нямаше да оставя рязка граница, следа, както и дали нямаше да има онзи отвратителен оранжев оттенък типичен за повечето автобронсеанти. Е, нищо подобно. Dew the hoola се смесва невероятно с кожата, буквално се слива, има добра пигментация, но не е силен и ангажиращ цвят не е силен като цвят. За тези, с предпочитания към по-тъмните контури, продуктът се надгражда доста добре, но мене ме очарова как стои само с едно минаване: много естествено, придава съвсем лек оттенък на докосната от слънцето кожа.

Benefit: Течният бронзър Dew the Hoola

Има и един бонус: ухае невероятно, на лято, на слънце, на топли моменти.

Dew the Hoola може да се носи сам, директно без база или върху фон дьо тен. Моят съвет е да се комбинира с течна или кремообразна база, т.к върху прахообразна база може би няма да се разнесе толкова лесно и перфектно. Не съм го опитвала, това е предположения. За контуриране, с този течен бронсеант ще е още по-лесно, като за по-драматичен ефект, може да се комбинира и с класическата прахообразна Hoola. Тук вече е въпрос на предпочитание и какво търси всяка от нас – целогодишно glow излъчване или красив контур.

В сравнение с прахообразния Hoola, Dew the Hoola е по-лек, пигментира по-малко и не изсушава кожата върху която се нанася. Към течния бронсеант продават и специална четка, но аз лично го нанасям с четка за фон дьо тен ( а именно с Face I на Marc Jacobs).

Цената е около 60 лв, ще го пуснат съвсем скоро в Sephora, a  в Parfimo, го има в комплект с други продукти на Benefit. So, let’s have some summer ladies!

Benefit Dew the Hoola бронзър

By Sani