Новите течни сенки на NYX – Lingerie

15/03/2017

ТЕЧНИ СЕНКИ NYX LINGERIE
NYX е марка,  която все повече навлиза в Европа. Тя предлага страхотни продукти на достъпни цени. Преди няколко години, NYX можеше да се закупи само в САЩ, а днес, само в Мадрид имат няколко физически магазина! В България, марката вече може да се намери в редица онлайн магазин – Enzo.bg, например.

Колкото и да обичам да пазарувам online, няма по-голямо удоволствие от това да влезнеш за 5 мин (четете, минимум 30 минути) в магазина и да огледаш, пипнеш и пробваш всички червила, сенки, ружове и бронзъри!  Разбира се излязох от магазина с шарени ръце и с онова, на което не устоях. Ето ги и тях:

NYX Lingerie 

ТЕЧНИ СЕНКИ NYX LINGERIE 2

На пръв поглед тези течни сенки за очи приличат на глос за устни. Опаковката е пластмасова, прозрачна и продуктът се нанася посредством апликатор с гъба. Всичките разновидности на сенките NYX Lingerie, които намерих в магазина, бяха с брокатен, дори металически финиш. Липсват простите цветове, нямаше нюанс, който да е просто бяли или черен. Цялата гама разнообразие е в розово-сребристо-бронзова гама. Аз си избрах един прекрасен винено-лилав цвят (Evening Spell) и много нежна бронзова разцветка (Night Glow).
ТЕЧНИ СЕНКИ NYX LINGERIE 3
Самите сенки се нанасят много лесно върху клепача и пигментират много добре, само с едно минаване. Като всички течни сенки, на тези също им трябва около половин минута, за да засъхнат. Веджъж засъхнали, те нито се стичат, нито се отбелязват по негримираната част на мобилния клепач. Първоначално реших, че доори са водоустойчиви, но това не е така! Премахването на сенките NYX Lingerie е също толкова лесно – с вода, мицеларна вода или стандартен гел за почистване на очи. С едно минаване и не остава и следа от цвят.

Мнението ми за сенките NYX Lingerie 

Вероятно вече прозира, но аз се влюбих в NYX Lingerie! По завършек, текстура и качество, те се доближават много до течните сенки на Giorgio Armani и Estee Lauder. Разбира се цената им е доста по-ниска – 6.90 Евро. Разбира се, за мен NYX Lingerie имат един сериозен недостатък спрямо еквивалентите им от високия клас. За мен това е разнообразието от цветове в предлаганата гама. Това е само мое мнение и с него могат да се съобразят всички, на които докато не измислят по-тъмен цвят, черното ще е вечният им фаворит. Сред цветовата гама на  NYX Lingerie ми липсва именно едно прекрасно,метално черно, нещо в синята и зелената тоналност и също така студено-лилавите цветове. Всички разполагаеми цветове, са топли  – бронзови, розови и кафеникави.
ТЕЧНИ СЕНКИ NYX LINGERIE Evening Spell
По отнишение на издръжливостта на сенките, нямам забележки. Нанесени рано сутрин издържат цял ден. За да съм презастрахована, винаги слагам основата за сенки на Urban Decay. На последно място (или може би не) е важно да спомена, че NYX Lingerie са идеалн за очна линия. С четка предназначена за целта, цветните експерименти могат да бъдат много сполучливи.
След всичко това, надяваме се съвсем скоро да видим NYX Lingerie поне в българските онлайн магазини.

By Sani