Четките на Rezas

13/03/2016

Каквото и да си говорим, половината работа при нанасяне на грима, свършват четките. Това, което отличава хубавата четка от обикновената, всъщност е това колко лесно става нанасянето и колко бързо се постига желаният резултат. За четките за грим съм говорила и преди, аз имам своите любимци, и въпреки че скъпите четки почти винаги са хубави, моята приятелка Гери, на скоро ми напомни, че не всичко, което е злато блести и има четки, които вършат страхотна работа без да струват цяло състояние. Гери ми разказа за четките на Rezas, които за сега могат да се купят тук, за цена от… 5 лева.

3

Rezas са с естествен косъм, средно дебела дръжка, която позволява удобен захват и лесно боравене с нея. Четката е лека и по този параграф определено е по-удобна за използване от доста четки от висок клас. Косъмът е фин, мек и добре поема прахообразни консистенции. За мен, това е идеалната четка за контуриране, за нанасяне на бронзър, за руж, за перли, както и за стандартната пудра.

4

Четката е идеална като изпълнение. Косъмчетата не падат, залепени са здраво и се почиства доста лесно по всички стандартни начини за почистване /сухо и дълбоко/. Колко са дълготрайни, не мога да кажа, но за тази цена не бих могла да имам каквато и да е претенция.