Шампоан за 1500$?

26/01/2016

Много рядко ще ме чуете да казвам, че нещо е безумно скъпо. Може да е болезнено, но чак неразумно и безумно – рядко. Просто вярвам, че качеството е инвестиция- то изисква разходи на всяко ниво на разработка. Това творение обаче, ме втрещи. Какво трябва да има в шампоан за 1500 USD. За тези пари, очакванията ми мигновено отиват в сферата на научната фантастика – директно ви казвам, от този шампоан трябва да ми се появи коса тип „екстеншънс“ и то мигновенно. Говорим за Swarovski Crystal Russian Amber Imperial Shampoo.

White-Truffle-Collection-WEB-300x300

Та 1500 USD струва продукт, лимитирана версия, по случай 25 годишнината на Philip B. Botanicals, разработен с кристали Сваровски, в кутия за многократна употреба, ослепителен лукс за доста заможни ценители. При тези ценови равнища, усещам, че изведнъж започвам да ставам рационална и практична. Интересува ме, какво точно е особеното в този шампоан?

Ами, предполага се, че този шампоан,трансформира всички видове коси, като им придава гладкост, мекота без отежняване още след първото измиване. Vogue го определя като „най-доброто от най-доброто“. Освен всичко е без парабени, икономичен (колко да е икономичен??) и с една дума невероятен.

На дали някога ще ви разкажа за този продукт в първо лице. Но пък кой знае? Скоро имам и рожден ден.

Untitled