Щипки за коса Linziclip

20/05/2017

Щипки за коса Linziclip

Харесва ми косата ми да изглежда различна всеки ден, а това се оказва доста голямо предизвикателство за мен. Дори когато нося косата си на конска опашка, или на половина спусната, винаги търся нещо различно от традиционните ластици и щипки. Съвсем откровено мога да ви кажа, че от няколко дни ползвам щипките за коса LinziClip и сутрешната ми игра с косата генерално се промени. Основната разлика между тези и всички останали шипки за коса, е че LinziClip са много комфортни за носене. Винаги когато открия такъв продукт, ме хваща яд, че не съм знаела за него по-рано. В крайна сметка, всяка от нас, с дълга коса, носи по една шипка за коса на една ръка разстояние. Но нека започна по ред с

Какво е различното при LinziClip

Щипки за коса Linziclip

LinziClip е щипка за коса, която обещава да захване и държи здраво косата, без да я скубе. Уникалността е скрита в нейния дизайн. LinziClip притежават иновативен механизъм на захващане, който прилепя по-добре към косата, без да я скубе. Пружините на самата щипка остават скрити и щипката не убива. Шипките на LinziClip буквално завладяха света с това, че са здрави, удобни, в разнообразие от цветове. Предлагат се в три размера – малки, средни и големи. Средните са за по-фини коси, големите – за по-дебели и плътни, а малките – те са за всички. Разнообразието от цветове е много голямо, а малките шипки се предлагат дори и в детски разцветки.

Щипки за коса Linziclip зъбци

Иска ми се да споделя, че LinziClip не са продукт на поредната китайска инвазия. Зад тези продукти стои английската марка Linshell, основана от две дами – Шели и Линдзи, които са се запознали и припознали една в друга на парти. След това са започнали да правят експерименти с ролка тоалетна хартия, напръскана със сребърен спрей. Продуктът се е приел от аудиторията учудващо добре и момичетата продължили към разработката на LinziClip. Днес тези щипки се продават в над 17 държави и има глобален патент.

За формата и дизайна на LinziClip

Аз си избрах една шипка в среден размер и комплект (3 бр.) от малкия размер. Щипките се отварят широко и могат да захванат доста голямо количество коса. Когато ги поръчвате, обаче, имайте в предвид, че дори и косата ви да е по-фина, за да я хванете на голяма опашка, ще ви е необходим големия размер. Зъбците на LinziClip са уникални и дори и щипката да е по-голяма, тя няма да се свлича. В този смисъл, ако се колебаете кой размер да поръчате, можете да използвате индикацията, че голямата щипка е за цялата коса, средната – за половината, а малките – за детайли. Ако и след това още се колебаете – вземете по-голямата. Тя ще стои много красиво и няма да пада, дори и да не е запълнена на пълен капацитет.

Щипки за коса Linziclip

Спокойно мога да кажа, че LinziClip оправдават обещанията си. Щипките наистина са много удобни и прилепят към косата ми много по-добре от традиционните. Те са направени толкова хитро, че чак не мога да повярвам, че до сега никой не се е сетил. Пружините са две вместо една и са скрити, така че да не могат да вляз ат в контакт с косата. Щипките имат плосък гръб с елегантен външен цилиндър, които не само е естетически много красив, но е и практичен. Човек може да се облегне назад без щипката да се впие в главата. Разположените от страни „пантите“ допълнително допринасят за по-чист външен вид. Косата е захваната здраво, но при движение шипката не подръпва и не опъва отделни косми коса. В същото време, тези щипки са лесни за употреба. Реално погледнато, поставянето им с нищо не се различава от това, с което сме свикнали до сега.

За приложението на LinziClip

LinziClip могат да се използват за различни прически, подходящи са за почти всеки повод и за всякакъв тип коса. Възможностите с тях са безгранични и единственото ограничение е собственото ни въображение. За тези от нас, които обичат да експериментират в тяхно лице имат функционален съюзник. Те са подходящи и за други от нас, които просто търсят удобството на щипката за коса без повече усложнения. Само някои от идеите и захващанията можете да видите тук.

Цената им варира от 7 до 9 лева и можете да ги намерите в разнообразие от цветове и десени в Moiatakozmetika.com. Щипките за коса  LinziClip не само захващат прекрасно косата, но и са естетически и комфортно издържани. Именно за това няма как да не ги препоръчам.

  • Продуктите са ми  предоставени безплатно за проба от Moiatakozmetika.comВъпреки че не съм заплатила за тях със собствени средства, настоящият пост отразява искреното и обективното ми мнение за него. Настоящият пост не е спонсориран. След като опитах щипките за целите на това ревю, поръчах още бройки, които заплатих със собствени средства, защото наистина много ми харесаха.