Обещанията и целите за 2018г.

19/01/2018

Обещания и цели

Много се чудих какъв да бъде първия пост за 2018г. Мислих го цял месец, а аз рядко разсъждавам толкова дълго над каквото и да е било. Получихме ужасно много съобщения в социалните медии какво се случва и защо не блогваме. Много благодаря на всички за проявената загриженост. Аз съм от ония суетните – обичам да липсвам на хората и ми става изключително приятно, когато усетя че е така. През този един месец преосмисляхме блогването, блогът и това как бихме искали да продължим през 2018г., така че да сме щастливи. След месец на преосмисляне, реших да открия годината по стандартния начин

Обещанията и целите за предстоящата 2018г.

През 2018г. ще продължа да се забавлявам с блога.

Това, което ще се промени е честотата, с която ще публикуваме постове. От нас вече може да очаквате постове два пъти седмично. Темите на постовете, обаче, ще разширим. Grimche.com ще остане блог за грим и козметика, но определено ще започнем да засягаме и други теми, свързани с красотата. Иначе казано, ще останем верни на това да не ви разказваме за пасти за зъби, но ще започнем да засягаме по често и теми като фитнес и шопинг, които винаги са ни вълнували.

4 days until #Christmas ♡ Merry #Fitmas #cantwait #waiting #earlymornings #getfit #fit #youcandoit #workout #workhard #fitfambg

Публикация, споделена от Margarita Rousseva (@princess_in_wanderland) на


През 2018г. ще сме по-отворени за съвместни проекти.

През изминалите две години, отказахме доста съвместни дейности и проекти. От тази година обещаваме да сме по-отворени към гостувания, колаборации и съвместни проекти. Първият ни съвместен проект предстои да види бял свят съвсем скоро. А овен него, имаме и други. На кратко – 2018, си я обещаваме да бъде интересна и динамична.

През 2018г. ще пътуваме повече.

Не че през изминалите години пътувахме малко. Просто през 2018г. ще споделяме част от емоционалната страна на всяко пътуване и в блога.

През 2018г. ще заложим на спонтанност.

Едва ли ще ви изненадам ако кажа, че всяка публикация в блога до сега беше обмислена и планирана. През тази година, това няма да е така – обещаваме, че спонтанните постове и публикации ще бъдат повече. И може би по-кратки.

През 2018г. ще си поставяме предизвикателства.

Първото, което съм поставила за себе си и за блога, това е Spend Less Challange. Това съвсем не означава, че преди да влезна в предизвикателството, не съм си напазарувала доволно.

През 2018г, обещавам да бъда прекрасна.

Ще излизам повече с приятелките ми, ще се усмихвам повече, ще се храня здравословно, ще отделям повече време на семейството ми и ще се радвам на живота. Първи Януари за мен беше ден първи за много неща. Добре дошли в моята нова година. Благодаря ви, че бяхте наблизо през 2017.

Maggie