Съботно кафе с Таня и Маги: 5 любими продукта под 20 лева

31/03/2018

Съботно кафе с Таня и Маги 5 любими продукта под 20 лева

Отново е последната събота от месеца и отново с Таня от Tanix’s Happy Place  ще пием заедно кафе. Днешната тема за мен е откровено предизвикателство, т.к. бюджетната козметика дълго време не намирах за вълнуваща. С времето обаче, видях, че има бюджетни продукти, които по никакъв начин не отстъпват на високия клас, освен с цената. Също така открих, че в морето от всичко което се предлага на пазара, има козметички продукти, които предлагат много добро съотношение цена – качество, без да влизат в дрогерийния клас. За това реших да ви покажа

моите пет любими продукта под 20 лева.

1. Fun’Ethic Мицеларна вода „Живей Своите 30“ – цена 13.99 лева.

Съботно кафе с Таня и Маги 5 любими продукта под 20 лева

От както съм открила този продукт, за мен има мицеларна вода на Fun’Ethic и всички останали мицеларни води. Тя почиства без остатък ежедневен грим, не дразни очите, освежава изключително приятно кожата и най-важното – не изсушава кожата. След като открих този продукт започнах изобщо да давам шанс на категорията мицеларни води и през изминалата година не съм открила по-добра. Именно заради това, мицеларната вода на Fun’Ethic се нарежда на челното място като един натурален продукт на марка с отговорен към природната среда подход, на изключително достъпна цена. За други продукти на марката, вижте поста ми за Fun’Ethic: Новата Био Козметика.

2. Коректорът за коса Magic Retouch на LÓreal Paris – цена 14.60 лева.

Съботно кафе с Таня и Маги 5 любими продукта под 20 лева

От както открих този коректор за коса /вижте тук/, го поддържам в постоянна наличност. Спасявал ме е много пъти, когато пак не ми е останало време да си боядисам корените на косата, а имам чувството, че „белите косъмчета на щастието“ се виждат с невъоръжено око и от Космоса. Кафявият цвят се смесва напълно с корените на косата ми. Спреят е с матов завършек, не омазнява и дори има ефекта на сухия шампоан като повдига косата е корените.

3. Коректорът Instant Age Rewind на Maybelline – цена 16,50 лева

Съботно кафе с Таня и Маги 5 любими продукта под 20 лева

Това е изключително известен сред блогърските среди продукт, който в България се появи сравнително скоро. Много го харесвам заради малкия размер и гъбичката – апликатор. Моят цвят е Neutralizer и с него се сдобивам при пътуванията ми в чужбина. Light е също цвят, който се доближава до моят тон на кожата и е напълно допустим. За съжаление, когато го заредиха в България, най-светлият цвят в търговската мрежа беше Medium, който е прекалено тъмен за мен. В българските сайтове за козметика може да се намери и в цвят Light и Nude. Пълното ревю на продукта можете да прочетете тук, но това, което на мен най-много ми допада е покривността и компактната и измислена опаковка.

4. Маската за лице от LushMask of Magnaminty – цена 18,90 лева

Съботно кафе с Таня и Маги 5 любими продукта под 20 лева

Не мисля, че този продукт има нужда от представяне. Mask of Magnaminty е вечното присъствие в моя хладилник и използвам именно нея в най-капризните моменти на кожата ми. Ако не бях приела тестването на маски за лице като едно от основните ми призвания в живота, а просто трябваше да имам една маска за лице – то това щеше да бъде тя. Маската е рай за комбинираната и мазната кожа и пълното ми ревю за нея можете да прочетете тук.

5. Термална вода на Avene – цена 7,90 лева

Съботно кафе с Таня и Маги 5 любими продукта под 20 лева

Никога не е ставало въпрос за този продукт, но е поредното постоянно присъствие на тоалетката ми. Имам я в мини вариант и на бюрото ми в офиса, задължително имам опаковка и в сака за фитнес и това е първият продукт, който слагам в куфара за пътуване. Термалната вода на Avene успокоява мигновено кожата ми в случаи на раздразнение или просто я хидратира мигновено. Използвам я и след епилация за успокояване и възвръщане на хидратацията в кожата.

Имам много любими продукти под 20 лева, но днес избрах да ви покажа кои пет от тях купувам редовно и съм използвала постоянно в годините. Оставете ми в коментар ако и вие имате такива продукти. А сега отивам да чета поста в блога на Таня, защото съм много любопитна да видя нейните пет любимеца.

Maggie