Червило от Dior: Addict Lipstick.

14/12/2015

Червило Dior Adict
Мисля че няма по-голям женски символ от червилото. Култов продукт, който съществува в безброй много вариации, марки или цветове. Малко са жените, които нямат поне 1 червило/ глос  в чантата и поне 2-3 в къщи. Червилото е малък лукс, който винаги можем да си го позволим (a по време на криза, дори  още повече) без опастност да нарушим семейния бюджет. Поне това твърди Леонард Лаудер, синът на Естее Лаудер и неговата недоказана, но доста интригуваща теория Lipstick effect.
Имам доста червила и истински съм влюбена във всяко едно от тях.
Червило Dior Adict
Днес ви представям едно страстно червило с още по-страстно име:

Dior Addict Lipstick

Червило Dior Adict
Няма как да не се влюби човек още само като го погледне. То е в съвършена, сребърна малка кутийка с кръгло връхче, като копче с гравирани инициали: CD. Ако сте виждали парфюма Addict,  опаковката е почти същата. Разликата всъщност е основно в размера.
Намираме червилото в 35 цвята, които на пръв поглед изглеждат така:
Червило Dior Adict
Но да уточня: не говорим за матови цветове, а за блестящи и пълни със светлина тонове. Макар и червило, стои малко като глос, но без това лепкаво и мазно усещане, а по-скоро като лек хидратиращ балсам за устни, който в същото време  придава този чаровен и невинен младежки вид. Другото интересно е, че червилото е „buildable“, може да се напластява, като това засилва цвета му.
Червило Dior Adict
Самото червило има малки, много много финни брокатни частички които поставени върху устните успяват да прихванат светлината и да я отразят, без да натрапчиво, създаваики усещането на току-що облизани sexy устни. Цветът които имам аз е 553, розово-прасковен цвят които не придава толкова цвят колкото блясък – достатъчно за да привлече погледа на хората без да знаят точно защо.
Червило Dior AdictТова е идеалното червило за такива като мен с финни устни и за всекедневна употреба. Поставено сутрин, не издържа цял ден; да сме честни, и половин ден не издържа – при първото ядене или пиене, пада. Но е толкова приятен и неангажиращ за употреба, че нямам нищо против да си го слагам по-честичко – почти като балсам за устни, без огледало и в движение.