Най-интересните Адвент Календари за 2018г.

14/11/2018

Тази есен се зарекох, че задължително ще допълня предколедното настроение с адвент календари. И тук нямам в предвид стандартните коледни календари с шоколад и бонбони. Имам в предвид нещо много по-смислено – календарите за красота. Изключително много ги харесвам, защото те не само носят изненада във всяка кутийка, но много често продуктите в тях са така подбрани, че да адресират конкретните проблеми на зимния сезон. Отделно идват и в размер, удобен за пътуване. Проучването, което направих по темата е голямо, за това реших да ви покажа кои са четирите най-интересните според мен адвент календари за 2018г. Някои от тях поръчах и съвсем скоро ще започнем да отваряме заедно тук в блога.

Essence Advent Calendar Xmas Market, 44.99 лв.

Essence Advent CalendarТози календар ме грабна от пръв поглед и веднага го поръчах. За мен е най-интересният който се предлага на българския пазар. Вече е тук и няма да дочакам декември, за да започна да го отварям. Приготвила съм го още за довечера, така че съвсем скоро очаквайте пост, мнение и снимки за него.

lookfantastic Advent Calendar, £79.00

Look Fantastic Advent CalendarЗа мен това е адвент календарът на адвент календарите. Миналата година по стечение на обстоятелствата го пропуснах, но тази година – вече го поръчах. Изглежда изключително обещаващ със своите 25 продукта. Поръчала съм го и нямам търпение да пристигне.

The Little Beauty Parcel – 24 Day Beauty Advent Calendar, цена: £75.00

Feel Unique Advent Calendar

Нямам никаква представа кога и как този календар толкова бързо се изчерпа. Едва ли ще го заредят повторно, но пък го оставям тук, ако и вие като мен догодина искате да го поръчате, по-раничко. Наличен, обаче в Beauty Bay все още е NYX Professional Makeup Sugar Trip 24 Days Of Beauty Advent Calendar, който също не е за изпускане.

L’Oreal Luxe x Selfridges, £130

beauty-advent-calendar-

Този също веднага ми грабна вниманието защото в него има много любими продукти в малка опаковка – от грижа за кожата на Lancome до праймър и All Nighter на Urban Decay.

А вие поръчахте ли някой адвент календар?

signature