Праймърът на Benefit – Air Patrol

07/12/2015

Праймър на Benefit - Air Patrol

Benefit е една любима марка, но Air Patrol не успя да се превърне в любим продукт за съжаление. Сестра ми и аз сме големи фенове на марката – какво да се прави, семейна черта. От както излезна Benefit на пазара, мисля, че малко продукти не съм пробвала. Има такива, които обожавам.Има такива, които просто ми харесват. Каквото и да е отношението ми, винаги очаквам с нетърпение предстоящите лансирания на нови продукти. Праймърът за сенки Air Patrol не беше изключение и именно за това закупх продукта, в момента, в който се появи в търговската мрежа.Праймър на Benefit - Air Patrol

На Benefit винаги съм харесвала опаковката – толкова е отличителна, че и без да е брендирана, веднага бих разпознала отличителните белези на марката. Обожавам закаччливите им надписи, шарените опаковки и най-вече удобството, което те много често предоставят.

Какво e Air patrol на Benefit?

Air Patrol представлява продукт от типа 2 в 1. Той е праймър за сенки и BB крем за клепачите на очите. Той обещава да изравни цвета на кожата (BB крем) и в същото време да предостави една добра база, която да задържи сенките и моливът върху тях по-дълго време. При много от нас, особено тезси със скрит клепач, именно тази зона се омазнява доста бързо и така нанесеният в последствие продукт (сенки) започва бързо да се събира в сгъвките. Този праймър за сенки следва да хидратира зоната, като намали омазняването. За съжаление, както повечето продукти от типа  2 в 1, и Air Patrol не удовлетвори очакванията ми.

Праймър на Benefit - Air Patrol

Как се използа Air Patrol?

Като всички продукти на Benefit – лесно. Махаме капачката и с едно завъртване на долната част излиза кремообразна течност, тип фон дьо тен, която се поставя на клепача директно със силиконовия апликатор. Аз лично довършвам с пръсти. Продуктът се разнася гладко и не засъхва прекалено бързо. Така оставя достатъчно време за обработка и разнасяне.

BB крем за клепачите? Да. Факт е, че Air Patrol изравнява тена на кожата върху клепача и има 20SPF слънчева защита, но нищо впечатляващо. Освен това не ми е особено ясна (нито необходима) концепцията на слънчев фактор върху клепача.

Праймър? За съжаление, пи мен категорично не дава ефектът, който обещава.  Той не прави по-трайни нито сенките, нито молива за очи. Този праймър дори не прави цветовете на нанесените след него продукти по-ярки и живи. На снимката се вижда разликата (или по-точно липсата на таква) в сенките и молива без Air Patrol (долната част на ръката) и с Air Patrol (горната).Праймър на Benefit - Air Patrol

Като цяло Аir patrol e приятен като текстура, не изсъхва, не дразни кожата около окото като други праймъри за очи  и е лесен за употреба. Проблемът е, че не изпълнява задоволително функцията на праймър. А за цената от 45 лева, някак очаквахме по-добро представяне. За съжаление, аз намирам представянето му за посредствено. И то само след два часа след нанасяне.

Праймър на Benefit - Air Patrol

 

Връзки:

Air Patrol by Benefit