Балсамът за лице Forest Dew Skin Conditioner на Antonia Burrell

21/03/2017

ANTONIA BURREL
Момичета, пък защо не и момчета, днес искам да ви разкажа за нещо новооткито и поне за мен, страхотно! Знаете колко обичам да откривам нови продукти и нови марки. Още повече обичам натурални и органични формулировки! За това реших да отделя време и усилие да ви разкажа за Antonia Burrell  и нейния Forest Dew Skin Conditioner. Очарована съм!

Forest Skin Dew Conditioner – опаковка и описане

Antonia Burrell Forest Dew Skin Conditioner

В началото много ме впечатли думата „conditioner“ в описанието на продукта. Свикнала съм с балсами за коса, и с Lush  се научих какво е „conditioner“ за тялото. За това и очаквах нещо подобно за лице – кремообразна текстура, която да се нанася и отмива след десетина минутки. Но не. Говорим за много течна, прозрачна текстура която наподобява по-скоро тоник за лице от колкото балсам! А самата опаковката е страхотна: тип спрей в шишенце от тъмно стъкло. Когато говорим за натурални продукти, много е важно те да са в тъмна опаковка, тъй като прозрачните опаковки пропускат слънчевата светлина и тя може да промени действието на натуралните съставки. Освен тъмна, ако е и стъклена, още по-добре, защото така гаранцията за свеж продукт по-дълго време е сигурна.

Употреба и действие на Forest Dew Skin Conditioner

Не знам как точно да наричам този продукт, така че, макар и да не е точната дума, ще кажа тоник. Тоникът е 100% натурален, предназначен за хидратация на кожата, намаляване на размера на порите, с успокояващо действие, матиращ ефект и се препоръчва за проблемни кожи с пъпки. Какво повече мога да искам от един тоник? Да подейства! А той на моята кожа наистина се отрази страхотно.
Като всеки тоник, и този се нанася след почистване на кожата, сутрин и вечер. Тъй като е на спрей, може да се нанесе директно върху лицето, с няколко пръскания и после да се разнесе с ръце. Аз обаче предпочитам с памучен тампон  – няколко дозировки докато памучето се напои и след това разнасям по цялото лице. Първото действие което се усеща е моментално освежаване и хидратация. Кожата се балансира и нормализира своето PH. След седмична употреба, намалява и зачервената кожа и пъпчици, които макар и рядко се появяват. Да уточня, аз нямам проблемна кожа или силно зачервена, но сега в студа като че се зачервява по-често. Порите и мазната кожа на Т зоната се регулират досте успешно  и фон дьо тена застава прекрасно, дори и без праймър.
Обожавам и аромата на този продукт – лек и не натрапчив, усеща се ухание на билки и лавандула, което има и успокоително действие.
Този тоник  е много подходящ и за лятото – в топлия сезон, след плаж, ако има изгаряния по кожата (по-добре да няма), той бързо успокоява зачервяването и допринася до по-бързо регенериране и заздравяване на кожата.

А присъдата е…

Antoniia Burrel and Emma

Че е страхотен продукт. Никога не съм очаквала, че ще изпадна в такъв възторг от тоник или каквото е там. Forest Skin Dew Conditioner  е истинско отркитие за мен, отразява се страхотно на кожата и има градивно действие – всеки ден все повече и повече виждам обещаните резултати!
Тоникът се продава в три различни размера  – 50 мл, идеален за път, 100 мл и 200 мл. Цената хич не е ниска, но за мен си заслужава всеки цент (опаковката от 100 мл например струва 43 евро). Може да се закупи или директно от страницата на Antonia Burrell или от Lookfantastic.com. Много скоро смятам да си поръчам и нещо друго от тази марка. Дано да няма разочарования.

By Sani