Armani Him/Her Lipcare

21/12/2016

Armani Him/Her Lipcare

Не съм вярвала, че продукт от категорията „балсам за устни“ ще намери място в този блог. Малко или много, това е категория на строго индивидуалните предпочитания, а и повечето от нас имат вече категорични фаворити. Балсами за устни имам много, но като цяло използвам трудно. Казвам трудно, защото забравях да ги нанасям вечер и сутрин докато се гримирам, преди да нанеса поредното матово червило. За добавената стойност на тези продукти няма да говоря – тя е очевидна, особено в студените зимни дни. Не съм търсила нов продукт целенасочено и Armani Him/Her Lipcare беше случайна находка, Пробвах го в магазин Douglas в Serdica Center, усетих действието му докато с Теодора Тодорова пробвахме други нещица и преди да го купя, знаех, че ще го ползвам ежедневно. За петнадесетте минутки на първа среща,

Armani Him/Her Lipcare се превърна в много любим продукт.

Той не само подхрани и омекоти устните ми, но ги направи да изглеждат по-големи и плътни. Именно това е съществената и първа разлика между Armani Him/Her Lipcare и всички останали балсами за устни. Ако не се лъжа, това е първият продукт на марката, който е унисекс. Това е и първия продукт, за който тайничко съм благодарна на моят любим, че не иска да го пробва, защото ако веднъж го опита, имам съмнения че ще ми го върне. Опаковката на Armani Him/Her Lipcare е абсолютно стандартна – пластмасова тубичка, със заострен апликатор, от която продукта излиза чрез изстискване. Armani Him/Her Lipcare обещава ефект на „моите устно, но по-хубави“.

Източник: Armani Beauty

Armani Him/Her Lipcare може да се намери в шест цвята,

които нямат имена, а само номера. Моят е в цвят 3 и има лек розов оттенък. Цвят 1 е напълно безцветен и се доближава максимално до класическия балсам за устни, с който ние и половинките ни сме свикнали. Цветовете не са пигментирани и на по-оцветени устни като моите, разликата почти не се забелязва. Имам дни, в които устните ми с по-слаб цвят и тогава лекият цвят на балсама е видим. Като цяло, обаче, всички цветове, които видях са много прозрачни, меки и млечно нежни и при изборът на цвят, тонът на кожата не е фактор. Armani Him/Her Lipcare може да се нанася под червилото и над червилото. Нанесен над червилото той придава един много лек блясък, който не е тип глос, но се забелязва. Аз обичам да го нанасям под червилото, защото

Armani Him/Her Lipcare омекотява устните ми както никога до сега.

Продуктът се вписа в сутришната ми рутина естествено. Нанасям серумче, кремче, Armani Him/Her Lipcare и отивам в кухнята да пия кафе. Десетина минути след това започвам да се гримирам. До тогава балсамът е попил напълно в устните ми в много приятен полу-матов завършек. Дори и след нанасяне, не усещам устните си лекпави, утежнени и „недишащи“. След  попиване, устните ми са по-меки на допир, със собствен цвят и мекотата и цветът ги правят да изглеждат оптически по-плътни. По тях няма сухи участъци и спокойно мога да изляза и без червило, именно което правя през почивните дни. Нанасянето на червило върху „обработените“ устни е лесно и дори и най-плътното матово (например Estee Lauder: Pure Color Envy Matte Sculpting Lipstick) се разнася равномерно и гладко.

В заключение, за мен Armani Him/Her Lipcare е незаменим.

Компактната опаковка прави продукта удобен за пренасяне в чантата. Леката пигментираност позволява пренанасяне през деня, с едно движение и без нужда от огледало. Аз се нуждая от този продукт и със сигурност ще го закупя отново. Цената му е сериозна (по спомен, около 70 лева), но продуктът е много икономичен, а ефектът от него си заслужава инвестицията. Мислех да не споделям експеримента, който направих миналия уикенд, когато бяхме на ски, но той демонстрира възстановяващата сила на Armani Him/Her Lipcare. Вечерта, след цял ден студ, слънце и вятър, кожата ми беше толкова суха, че реших да го нанеса в зоната под и около очите. Преди това околоочната ми зона буквално изпи стандартния ми околоочен крем. На сутринта кожата ми беше забележително мека, видимо по-светла и подхранена.