I ❤ AUTUMN TAG

13/10/2017

AUTUMN TAG

Искам да благодаря на прекрасната Таня от Tanix’x Happy Place за поканата да направя този таг. Обожавам да правя тагове. С този, бих искала да призова най-сетне и при мен да дойде слънчевото и топло есенно настроение. Душата ми е все още на луда лятна вълна, а тялото ми е вече облечено в зимни дрехи. Предполагам, че есента би била търсеният баланс. Но нека да минавам към въпросите:

After a long long day (monday)some peace…Have a great evening! ?

Публикация, споделена от Grimche.com Beauty Blog (@grimche) на

  1. Кое е нещото, което символизира началото на есента за теб?

За мен есента няма нужда от символи. Декларирам ЕСЕН, ежегодно, около 10:00 часа, на всеки 15-ти септември. След това дните стават несравнимо по-къси, започвам да си лягам в нечовешки часове и да ставам в безобразни такива. Харесвам есента точно толкова, колкото да я предпочитам пред зимата. И ако все пак трябва да посоча символи, ще кажа: началото на есента за мен започва когато кокосовото масло, което използвам за всичко каквото можете да се сетите, започне да се втвърдява. Есента е моментът, в който започвам да експериментирам с фон дьо тен-ите и те започват да се превръщат в тема номер едно на блога.

  1. Кое е любимото ти място през есента?

Публикация, споделена от Grimche.com Beauty Blog (@grimche) на


 У дома. Денят обаче през есента още е дълъг и това ме държи до късно навън. През есента толкова за малко се прибирам, че домът започва да ми липсва. Друго предпочитано място е сред падналите есенни цветя. Обожавам да ровя краката си в тях докато се разхождам.

  1. Есента е времето на свещите. Кой е любимият ти аромат свещ, който палиш вкъщи?

Публикация, споделена от Isa Wonders (@isa_wonders) на


ТИКВА. Обичам свещите в топли есенни цветове и аромат на тиква и всички комбинации на тиквата – с канела или джинджифил, например. Все пак Хелоуин е един от символите на есента и макар и доста противоречив, е един от най-забавните за мен празници. За това винаги го чакам с нетърпение.

4. Коя е любимата ти есенна напитка?

Не, не е лате. Нито топъл шоколад. Аз обичам плодовите чайчета, които през есента започвам да подслаждам с медец. Любимите ми вкусове? Малина, ягода и класическият мента и джинджифил.

  1. Пухкави чорапи?

Още не. Пухкавите чорапки при мен стават задължителен аксесоар по Коледа.

  1. Сезонът на тиквата е все пак. Коя е любимата ти тиквена храна/напитка?

Аз мога да живея месеци, само на тиква. Но ще съм кратка. Обожавам тиквена крем супа. Другите ми любими нещица са чийзкейк с тиква и кекс с тиква.

7. Кое е нещото, което очакваш с най- голямо нетърпение през есента?

ЛЯТОТО. И въпреки това има много неща, които харесвам и очаквам през есента. Обикновено есента е времето за пътуване и винаги я свързвам с нетърпението за следващата дестинация. Есента с нетърпение очаквам и всеки изпълнен със слънчеви лъчи уикенд. Защото има и такива 🙂

Това са моите отговори. Приканвам всички да се включите в тага, дори и в коментар на този пост. Какво най-много обичате в есента?

Maggie