Aveda – Invati Shampoo

27/01/2016

В седмицата посветена за косата, не може да не споменем и Aveda (принадлежи на Estee Lauder Group) – може би най-известната марка за коса, която комбинира най-доброто от натуралните продукти, с най-новите технологии. Скъпи, но ефективни продукти, които заслужават да се пробват.

20160125_140323-2

Aveda силно ме впечатлиха със серията Invati и по-специално – със шампоана си. Invati е серия, предназначена за жени ( и мъже), които искат обемна коса, да предотвартят косопад или пък имат много мазна коса. В моя случай – аз нямам силно изразен проблем,  но обичам обемни коси. Следователно търся нещо, което ми позволява по-чиста и по-обемна коса за по-дълго. Консултантката на Aveda ми препоръча да използвавм Invanti веднъж до два пъти в седмицата и, честно да си кажа – продуктът за мен е много добро попадение.

20160125_141329

Invati е ексфолиращ шампоан за коса, който много нежно и деликатно премахва всякаква мазнина, натрупвания и пот от косата и скалпа. Нанасянето е не е сложно: малко количество се нанася в корените, а след това продуктът се масажира докато получим пяна, която се разнася по цялата дължина на косата. Изплакването, по правило е с хладка вода и никога с гореща, и при нужда – повтаряме. Косата остава невероятно чиста, със страхотен обем и блясък и наистина след две седмици употреба усещам, че се замърсява по-малко!

20160125_141351

Шампоанът не съдържа сулфати, силикони, не дразни кожата на главата и може да се ползва на боядисани коси или коси с кичури. Ухае страхотно, както и всички продукти на Aveda и е много икономичен. Цената му е около 40 лева за 200 мл.и може да се намери в няколко чужди онлайн магазина.

 

 

 

By Sani