Balms Away – Eye MakeUp Break-Up

06/02/2016

Поръчах си го, защото напоследък ми се налага да свалям грим, на места, различни от вкъщи, където нямам моят Creme de Beaute, Clarisonic и някои други удобства, които ежедневно приемам за даденост. Вероятно вече е ставало на въпрос, че от стандартните десмакиянти се отказах преди много време, защото изключително много дразнят кожата около очите ми.Tова което е десмакиянт и памучен тампон – за мен не е вариант и дълго време премахвах грима с чисто кокосово масло.

За Balms Away не знаех нищо. Поръчах го, защото беше много намалено в Lookfantastic и защото ми се видя удобна и компактна опаковката. Е момичета, снощи за първи път го пробвах и съм впечатлена. Първо, начинът по който се отваря кутията – с едно натискане се освобождава капачето и след това се отстранява лесно. Нямате и бегла представа, колко много харесвам добре измислените опаковки. И второ – това, което прочетох на опаковката – това е. Малко продукт се масажира върху клепачите, около очите, а аз си го сложих и на цялото лице. След това забързах със суха салфетка и всичко остана по салфетката. Толкова.

20160206_113416

Продуктът е без мирис, затоплен от кожата се разнася лесно и колкото успях да преценя от едно ползване – изглежда икономичен. Но за всичко това, ще говорим и ще ви разкажа пак. Като го потествам. В момента просто споделям какво ме развълнува.

Разбира се след това продължих да мия лицето си и да подготвям кожата за сън по стандартния начин.