Праймър на Becca: Shimmering Skin Perfector

28/06/2016

Праймър на Becca: Shimmering Skin Perfector

Shimmering Skin Perfector е един от буквално иконичните продукти на Becca. Когато казах на сестра ми да ми купи от САЩ нещо на Becca, почти бях сигурна, че ще е това и бях съвършено права. Това е формула и продукт, които през годините е претърпял доста модификации, до достигане на днешният вид: лека консистенция, лек блясък, който стои по-скоро озаряващ, отколкото блестящ.

Праймър на Becca: Shimmering Skin Perfector

Продуктът съществува в различни вариации: течна в общо пет тоналности, течна в размер за пътуване в две тоналности и на под формата на пудра. Петте разновидности на Shimmering Skin Perfector в течна вариация са Pearl, Moonstone, Rose Gold, Opal, и Topaz, като в тоналността си варират от сребърен (Pearl) до кафяв (Topaz). Opal, какъвто е моят, е най-универсалният и е в размер за пътуване, защото основното му предназначение беше да го пробвам и да реша дали искам и бих ползвала друга тоналност или същата, в по-голям размер.

Праймър на Becca: Shimmering Skin Perfector

В малка, компактна опаковка, Shimmering Skin Perfector е интересен продукт, с много приложения, според нуждите и желанията. Той може да се използва като база за фон дьо тен и едновременно с това, да се смесва с фон дьо тена, за постигане на сатенен завършек. Консистенцията му е лека, приятна за нанасяне и продуктът не добавя излишен, ангажиращ и силен блясък към кожата на лицето. Напротив, кара я да заблести от вътре. В сайтът на Becca, дават различни препоръки за нанасяне, но истината е, че момичетата с мазна и комбинирана кожа трябва да са по-внимателни с този продукт и по-скоро да го използват като течен хайлатър, отколкото като основа за грим. Също така, смесен или използван под основа за грим със сатенен завършек (както и през деня, с каквато и да е основа), той би направил дори и най-сухата кожа да заблести като коледна топка. В този смисъл, въпреки универсалността на цветовете, представянето на продукта зависи от типа кожа, което веднага ограничава неговата универсалност.

Праймър на Becca: Shimmering Skin Perfector

Цената на Shimmering Skin Perfector е 41 USD за стандартния размер и 20 USD за малкия и тя категорично е оправдана от качеството на продукта, забележителната му издръжливост (дори и в края на работния ден сутрешната свежест и блясък са все още на лицето ми) и икономичността на продукта. Въпреки това, ако трябва да съм честна, Shimmering Skin Perfector не е продукт от първа необходимост, който добавя кой знае каква стойност към ежедневната рутина или грим. Категорично бих експериментирала с други нюанси, но в предвид на това, че в малък размер са налични само две тоналности, които не са кардинално различни, инвестицията в който и да е друг цвят би била неразумна. Дали ще го закупя в други вариации по време на предстоящата ми американска одисея? Това ще покаже само времето и…моментното ми настроение.

Вижте още: Измиващ продукт на Philosophy: Purity Made Simple One Step Cleanser