Benefit: Blushin’ Babe

14/01/2017

BENEFIT BLUSHIN BABE

Коледните сетове на Benefit тази година бяха страхотни. Дълго се чудех кой от всички да си избера за мен самата. Тя бяха прекрасна възможност за обсебени от козметиката момиченца да придобият продукти на  Benefit на много прилични цени. Именно това направих аз – поръчах си Blushin’ Babe от Lookfantastic, на Черен петък, за 27 Евро, (към момента е 30 GDP – тук). Дали имам нужда от него? Не! Официалната версия е, че го поръчах, защото бронзърът ми Hoola е ударил дъното. Неофициалната е, че имам зависимост към ружовете и от много време исках палитра с тези на Benefit. 

BENEFIT BLUSHIN BABE 2

Опаковката е метална и е удобен размер както за пътуване, така и за съхранение. В комплекта са включени мини размер на спиралата They’re Real (която имам и съм разказвала за нея), Push Up Liner (който имам и не харесвам) и на хайлайтъра Watt’s Up (който имам, харесвам и не съм разказвала за него). Няма да се спирам на тях, защото по-важно:

в Blushin’ Babe има пет ружа бестселъра за Benefit.

Това са Hoola, Dandelion, Sugarbabe, Rockateur и Coralista. Всеки един от тях е подходящ за всеки тип кожа, а петте ружа заедно обхващат практически всички предпочитания, които бих могла да имам за всеки сезон и настроение. Всички знаем колко лесно се носят и колко добре седят продуктите на Benefit. 

BENEFIT BLUSHIN BABE DANDALION

Dandelion е студеното кукленско розово, което в момента се опитвам да се науча да нося.

BENEFIT BLUSHIN BABE SUGARBOMB

Sugarbomb е новият ми фаворит на Benefit. Той е прекрасен микс от меки прасковени нюанси, лилавеещи сливови и розовеещи нюанси. На кожата, обаче, всичко изглежда като загатък цвят с малко блясък. Този руж е много сходен с вечния ми фаворит в тази цветова категория Michael Kors: Sexy Flush.

BENEFIT BLUSHIN BABE ROCK

Rockateur е моят руж за това време на годината. Зимата не използвам особено много бронзиращи продукти и все още не ме е обзела лятната мания за цвят на кожата стил J Lo.

BENEFIT BLUSHIN BABE CORALISTA

Coralista ще е за лятото. Още не съм в настроение за него и не съм го опитала как седи. Но пък ако трябва да изчакам да пробвам всички цветове за да разкажа за тях, ще трябва да ви разказвам за коледни подаръци, посред лято.

BENEFIT BLUSHIN BABE HOOLA

Hoola не смятам, че има нужда от представяне и обяснение. За първи път купих този бронзър през 2012г., в Испания под вещият поглед на сестра ми. Спомням си първото ми впечатление от него – хем го усещах прашлив в кутийката, хем се разнасяше по лицето ми гладко и равномерно. През годините имам периоди, в които го ползвам много и други, в които не посягам към него. Мога да ви уверя, че това е продуктът, към който посягам когато бързам, защото винаги ми дава прекрасен резултат.

Ето ги и в действие:

BENEFIT BLUSHIN BABE SWATCHES

Ружовете и други продукти на Benefit, можете да намерите в магазини Sephora, както и онлайн – тук. Кой е вашия любим руж на Benefit?