Benefit:They Are Real Duo Shadow Blender

15/02/2017

DUO SHADOW BLENDER
Като върл фен на Benefit като цяло и на серията They are real в частност, още същия ден в който лансираха новите продукти, червилата и сенките, отидох до Sephora да се намажа. Новите червила ги пробвахме по Коледа, благодарение на Lookfantastic. Сенките Duo Shadow Blender, обаче не исках да ги поръчвам без да изпробвам цветовете на живо. Тъй като беше въпрос на време да дойдат в Sephora, с много търпение и също толкова нетърпение, дочаках и този момент.

They are Real: Duo Shadow Blender

Както обикновено, Benefit ме изненада с концепцията на тези сенки. Сенки имам много, нюд тонове още повече и въпреки всичко се впечатлих от това прекрасно дуо. В продълговата кутийка в сив металически цвят са разположени самите сенки. Те са разположени хоризонтално – светъл тон в горната част и по-тъмния цвят в долната.  В кутийката е включено и едно малко блендърче, черно на цвят с което се нанасят и самите сенки. Стори ми се невероятно оригинално и практично – с едно блендърче да се нанася едновременно и само с едно минаване по-тъмните сенки в линията до миглите и по-светлите сенки по подвижния клепач. Трябва да призная че дори и сенките да не са добри (а те са добри) идеята е невероятна!
Тези сладки сенки са на разположение в осем различни комбинации, всичките страхотни. Държа да отбележа че макар и много различни, всички са много меки нюд тоналности. Аз ги пробвах всички, по четири пъти всяка, докато избера моите. В крайна сметка, се спрях на Easy Smokin’.

Duo Shadow Blender – впечатления и мнения

След като първоначалният възторг, три дневен, вече бих могла да оценя продукта сравнително безпристрастно. Обожавам опаковката, идеята и самите сенки. Оказаха се доста издържливи и като повечето на Benefit, не се набират в сгъвката на окото. Пигментират добре и равномерно, а блендърът е много сладък и удобен.

Duo Shadow Blender имат един основен недостатък.  Така харесвания от мен блендър е толкова малък че не достига за да гримирам целия клепач. Имам проблем и с формата на апликаторът – той е кръгъл и с него трудно нанасям продукт в долната част на окото, в линията на миглите.

DUO SHADOW BLENDER

 Разбира се тези недостатъци не охладняват ентусиазма ми към продукта. Все още мисля, че е страхотно попадение. Бих оценила ако в опаковката бяха включени още един по-тънък апликатор или четчица, за да мога да довърша грима дори и в движение, на коленце или на път. Тази палитра закупих от Испания, но тя вече е налична и в България, в Sephora, на цена от 52 лева.

By Sani