Палитрата на BH Cosmetics и Carli Bybel: Deluxe Palette

15/02/2018

Палитрата на BH Cosmetics и Carli Bybel Deluxe Palette

Доста време мина от както се сдобих с втората палитра на Carli Bybel и BH Cosmetics – Carli Bybel Deluxe Palette. За първата, Carly Bybel Palette , ви разказах точно преди една година. Deluxe палитрата към настоящият момент изобщо не е нова – излезна в средата на миналата година. Беше трудно да се добера до нея, защото почти винаги, когато я потърсех, беше изчерпана. Най-накрая, малко преди Коледа я хванах налична в Beauty Bay, където в момента отново е изчерпана. Цената и е 26,50 EUR за 15 сенки и 6 хайлайтъра. Напълно в концепциите на Карли, сенките в палитрата са без глутен, напълно веган и не са тествани върху животни.

Палитрата на BH Cosmetics и Carli Bybel Deluxe Palette 2

BH Cosmetics Carli Bybel Deluxe Palette на пръв поглед

Палитрата идва в познатата ни картонена опаковка, с мраморни елементи. Тя е лека, но изглежда стабилна. Размерът и е чувствително по-голям от първата палитра и ако трябва да съм честна, в началото ми се струваше прекалено голяма. В последствие свикнах, а и по-големия размер има и друго предимство – голямото огледало. Допада ми и надписа Aspire to Inspire. Сенките са разпределени в три редици, като най-горе са розовите, по средата са лилавите, а най-отдолу – са класическите кафяви. Първото нещо, което си помислих, когато отворих палитрата беше, че точно така се прави неутрална палитра с характер. Смятам, че именно дуо-хром сенките разчупват палитрата по този особен начин. Матовите сенки са 8, 6 са блестящите. В предходната палитра матовите бяха основно в лилавата гама, а неутралните бяха повечето блестящи. В тази палитра има повече баланс.

Палитрата на BH Cosmetics и Carli Bybel Deluxe Palette 3

Сенките в BH Cosmetics Carli Bybel Deluxe Palette

Качеството на сенките в палитрата бих определила като много добро. При всички  като цяло има средно разпрашване. Сенките са с мека консистенция, почти кремообразни. Те се блендират добре и са много лесни за работа. Пигментът на всички сенки определено е на ниво. Очаквах матовите нюанси да са малко по-дълбоки от това, което са, поради което понякога се налага да прибягвам и до други палитри. Като цяло ми липсват много тъмните нюанси, но това не прави палитрата лоша или недостатъчна – това са личните ми предпочитания. Като цяло Carli Bybel Deluxe Palette е прекрасна палитра, с която могат да се направят много и различни визии. Липсват странните и крещящите цветове, но някак когато става въпрос а Карли, не очаквам и да ги видя.

Carli Bybel Deluxe Palette е с цели шест хайлайтъра. Три от тях са за светлите кожи и три – за тъмните. Тези за тъмни кожи за мен а неизползваеми като такива и вместо това ги използвам за сенки. Хайлайтърите в палитрата са много фини и блестят. Най-много използвам първите два светли хайлайтъра. Те се преливат прекрасно в кожата ми, като най-голямата изненада е че дори и розовият цвят ми стои добре.

В заключение за BH Cosmetics Carli Bybel Deluxe Palette

мога само да кажа, че това е една прекрасна палитра, на страхотна цена. Вероятно ми се искаше да видя тотално нови цветове от тези в първата палитра на Carli Bybel, но Deluxe палитрата реално представлява разширена версия на оригиналната палитра. В подкрепа на това ми твърдение, ви оставям със суочовете.

Maggie