Запознайте се с Krystal от ACDesign – една талантлива млада дама

17/07/2017

ACDesign

Харесвам жените, които избират да заблестят, вместо да останат в сянка. Днес ще ви запозная с едно такова момиче, което искрено се радвам, че познавам. Тя е известна като Krystal, Krystal4е, но и като Гери Сън. С лилавите си плитки и уникалните си, повечето направени от нея дрешки, веднага привлича вниманието за нещо обещаващо. Тя е момиче с присъствие, в което има много човечност, нежност и такт. Имено за това реших да я поканя в блога и да я оставя тя да разкаже за себе си.

Майка на трима, Гери освен че изглежда страхотно, се занимава професионално с фризьорство, гримира и освен всичко, с ръцете си изработва много интересни неща. Първият път, когато ми направиха впечатление нейните изработки, не я познавах и нямах идея коя е. Попаднах на нея случайно, докато търсех „нещица за момиченца”, свързани със сравнително новото ми увлечение – BMW-тата. Към днес, Гери изработва по поръчка уникалните емблеми с кристали, декорира дрехи, изработва бижута, всичко по индивидуално предпочитание. А предпочитанията на нас глезлите, край нямат.

Ето я и Гери и какво ще ни разкаже за себе си тя:

Какъв цвят е всъщност косата ти и кой е любимият ти цвят?

Когато бях малка, любимият ми цвят винаги е бил червения. Сега намирам красота във всеки един цвят и всичко, което харесвам зависи от емоционалното ми състояние. Относно косата, като махна плитките ще видиш естественият ми цвят- кестеняво. Сменила съм всички възможни цветове, от малка я къносвам, боядисвам… Пренаситих се вече и реших да я видя естествена. Това ще е докато не поникне първият бял косъм.
 ACDesign

Какво те вдъхновява и как се раждат идеите ти за дизайни? Какво всъщност правиш и изработваш? Има ли как два артикула да се получат еднакви?

Вдъхновение намирам в подкрепата, която получавам от семейството, мъжа ми, приятелите и разбира се любовта ми към автомобилите и любимата марка BMW. Всъщност, връзката ми с тази марка е много по-силна, отколкото бих могла да я опиша. Но ще опитам. Тя е подсилена от две поредни, изключително тежки за мен и семейството ми събития, които преживяхме.

Първото беше като бременна с третото си дете, останах инвалид с неясна диагноза. В последствие, вече родила, след много прегледи, изследвания и ходене по какви ли не специалисти, диагнозата ми бе поставена: некроза на тазобедрената става с единствено лечение – смяна на ставата. Трудно можех да се примиря и да се реша на тази крачка, бях несигурна и ужасно изплашена, а силната физическа болка и невъзможността да гледам децата си, ме разкъсваха постоянно. Дали защото се чувствах много обичана и обгрижвана, дали защото се обърнах към алтернативната, природна медицина, след 6 месеца на легло проходих.

Същата година, на Коледа, след опустошителен пожар, изгоря и нашият дом. Няма думи кда опиша дните, след като това се случи. Когато си майка, обаче, нямаш време да мислиш за несгодите си, а трябва да се изправиш и погрижиш за семейството си. Тогава един от най-сърцатите хора, които познавам ме изкара от шока с думите.: ”Всичко е поправимо, нали вие сте здрави”.

Права беше Бойка, всичко е поправимо.

Особено когато си заобиколен и живееш в общество заобиколено от ХОРА и то такива като нея. Тогава една общост, едно голямо семейство – това на любимата на всички ни марка – BMW Клуб България, се обедини в усилието да ни помогне.  Това повлече крак и хора и фирми се обединиха в една, едничка кауза: да изградим и заживеем спокойни и щастливи отново в нашия дом горе, под звездите. Тръпки ме побиват като си спомням за тези моменти и колко много хора се притекоха да помогнат! Именно това са преломните моменти в живота ни, които определят нашите решения, дали да се примирим със съдбата си или да опитаме въпреки всичко. А стъпките, които предприемаме, зависят само от две чувства: това на страх и това на любов.

Именно в този момент любовта на хората, на семейството ми и най-вече на децатам ме вдъхнови да творя. Толкова много ми бе дадено, че изпитах невероятното желание и сила да създавам.

 ACDesign

Към днес, правя основно декорации с кристали.

Обожавам ги. Те са едно уникално произведение на природата, което можем да приложим навсякъде в ежедневието си, благодарение на развитите технологии. Така те ще ни радват и зареждат с красотата си. Всичко изработвам на ръка и е трудно два артикула да ми се получат еднакви. Обикновено вторият винаги става по съвършен.

Бел. ред: И понеже Гери е скромна, а аз настоявам да поясня. Тя изработва всичко, което си представяте, по начина, по който можете да си го представите. Гери вгражда кристали от различни категории в разнообразие от повърхности. Тя изработва от кристали както емблеми на коли, така би могла да декорира токата на колана, потника, че защо не и бельото. Границата на идеите на Гери е самото небе и тя може да залепи камъче и да декорира всичко, което се сетите. Нейните изработки са индивидуални и не са резултат от серийно производство. Именно за това тя няма магазин, а място, където можете да разгледате творенията и и да почерпите идея за отнова, което вие искате.

 ACDesign

Имаш ли любима изработка и искаш ли да ни я покажеш?

Всичко което правя или съм правила ми е любимо, не вложиш ли цялата си любов в това което правиш, не се получава.

Какво научи във времето от както изработваш тези прекрасни неща?

Научих, че красотата можем да я видим навсякъде и всички ние решаваме дали да я има или не около нас. Научих и че всяко камъче бихме могли да накараме да заблести, стига да го поставим на правилното място.

Уикендите можем най-често да те намерим в….?

В планината или в парка. Градът ме задушава и потиска. В навалицата често губя енергия и сетивата ми блокират. Ако зависи от мен, бих се загубила някъде в  дивата природата за цял живот.

 ACDesign

Без кои три неща не би могла да живееш?

Без много неща не бих могла да живея, но ако трябва да изброя моите страсти, то това са децата, чифт красиви обувки и парченце шоколад.

Ако имаше силата да промениш три неща в света, кои биха били те?

Липсват ми времената от моето детство. Тогава всичко беше простичко и спокойно. Музиката, която се правеше звучеше различно, а храната беше далеч по-качествена,. Тогава всичко имаше стойност, имахме възпитание, морал, живеехме по-смирено, но и по-спокойно. Сега индустрията ни превърна в роби, надбягващи се с времето. И всичко се върти около парите, работим за да си купим поредния продукт, който да задоволи нуждите ни. Но нуждите ни никога не са задоволени, защото те самите станаха прекалено мащабни в това изобилие на свръхпроизводство. Ценностите ни се промениха, ако изобщо останаха такива. Семейството се разпадна като социална единица, но най-мъчно ми е за децата на нашето време, растящи между технологии, разврат и насилие.

За това, ако има как, парите са нещото, което бих изкоренила от този свят. Въпреки, че те са само някакво разменно средство, наложено от самата система и независимо дали ги има, системата ще продължи да ни контролира безотказно. Наркотиците са другото зло, от което изпитвам истински ужас. Те са чумата на нашия век и причината за много насилие, агресия и убийства. Третото, което бих искала да променя, са мръсотиите, които ни заобикалят и ежедневно ни тровят. За себе си и за децата си, бих искала да живея в един по-чист свят. В моят чист свят не се избиват ежедневно милиони животни заради нашето оцеляване, които преждевременно са блъскани и третирани с хормони и антибиотици. А ние приемаме всичко това, за да си купим поредното кожено палто, просто защото е модерно. Ми не.. Не е модерно.

Остави ни твоите контакти в социалните мрежи и интернет пространството, където бихме могли да те намерим.

Почти ежедневно актуализирам страничката ми във Facebook – AutoCrystalDesign. През нея приемам и поръчки за различни артикули. Поръчки приемам и на телефон  0988 93 65 54, на skype: KRYSTAL4E, както и на еmail: AutoCrystalDesign@abv.bg

Останете с усмивка, 

Гери