Парфюмни спрейове на Body Fantasies

28/10/2017

Body Fantasies

Никога не излизам от вкъщи преди да се пръсна с някакъв аромат. Като цяло предпочитам парфюмите, особено в есенно-зимния сезон, но преди няколко години открих спрейовете за тяло като лека, свежа алтернатива. До вчера имаше само една марка спрейове за тяло, които харесвах, купувах и използвах. Не защото останалите марки не ми допадаха като аромат, а защото след напръскване усещах една изкуствена, алкохолна миризма. Body Fantasies е втората марка, която ми допадна и именно за това реших съботно, да отделя малко внимание на

Спрей за тяло на Body Fantasies

Body Fantasies е американска марка. Тя предлага спрейове за тяло с високо съдържание на чисти парфюмни масла (над 6%). Спрейовете се предлагат в шест различни аромата и от личен опит мога да потвърдя, че всички до един са много свежи и в същото време – изтънчени.  Опаковката им е много приятна, не прекалено голяма, нито прекалено малка. Тя се събира идеално в ръката ми. Компактната опаковка е много удобна и за пътуване. Отделно цветовете на опаковките са прекрасни – нежни и свежи едновременно. Моят спрей е Pink Sweet Pea и е в любимият бледо розов цвят.

Body Fantasies 2

Pink Sweet Pea е много лек флорален аромат. Той ухае приятно и свежо, без да е силен и натрапчив. Не е от тези аромати, които се загнездват в съзнанието. Издръжливостта му е прилична, точно толкова, колкото очаквам от спрей за тяло. В момента се намираме в етап от годината, в който не мога да нося един и същи аромат всеки ден. Нямам идея защо, но есен и пролет, изборът кой аромат да пръсна, е труден. Поради това и колекцията от парфюми, която поддържам в къщи е масивна. Нямам много спрейове за тяло, т.к. не ги използвам много, но Pink Sweet Pea е уникален и не притежавам друг сходен аромат.

След напръскване, ароматът е изявено сладникав. Тези аромати бяха предпочитани от мен в ученическите ми години и Pink Sweet Pea определено ме връща мислено назад. Именно поради това мисля, че той ще допадне на младата аудитория с динамичен начин на живот. Той лесно може да се комбинира с други аромати, което го прави забавен и многопластов. Този спрей за тяло би бил идеален за лятото. През по-студената част от годината, за мен ще намери място през уикендите, при пътуване и във фитнеса.

В заключение

Именно защото не е силен и натрапчив, Pink Sweer Pea изглежда не особено издръжлив. Но ако се замислите през деня за него, ще откриете, че го усещате. Той не е дързък, запомнящ се и уникален като аромат, но е много свеж. Спрейовете за тяло на Body Fantasies вече са налични в Lilly. А вие, пробвахте ли ги вече?

Maggie

 

 

 

 

Продуктът ми е изпратен за проба от Dodis International. Въпреки, че не съм заплатила за него със собствени средства, мнението ми за него е обективно и безпристрастно. Този пост не е спонсориран.