Clinique Cherry Pop Lip Color & Primer

25/07/2017

Clinique Cherry Pop Lip Color & Primer

От много отдавна се заричам, че ще спра да купувам червила докато не използвам поне по два пъти всички, които имам. Точно това си мислех и като минах през магазина на Estee Lauder . Докато се усетя, се сдобих на бързо с нови две. След това обявих в къщи публично, че аз колекционирам червила и те за мен имат колекционерска, а не потребителска стойност. И това е самата истина. Аз нямам нужда от още едно червило. 

 Clinique Lip Color & Primer в цвят Cherry Pop беше любов от пръв поглед. Clinique Cherry Pop Lip Color & Primer

Опаковката му, освен че е компактна и удобна, аз асоциирам с бонбон. Допада ми това, че е в същия цвят като самото червило, което го прави бързо разпознаваемо в сутрешната джунгла на избора. Продуктът се представя като праймър и червило в едно. Това звучи обещаващо, но съвсем откнровено, не знаех дали да очаквам повече мекота или издръжливост, а защо не и двете. Цветът Cherry Pop е черешово червено и за мен съчетава класика и закачливост, каквито търся именно през лятото.

Clinique Cherry Pop Lip Color & Primer

Консистенцията на Clinique Cherry Pop Lip Color & Primer е кремообразна и мека и продуктът се разстиля върху устните лесно и приятно. Червилото е обогатено с масло от шиа и не изсушава устните, дори напротив. След като го нося усещам устните си подхранени и плътни. Завършекът е сатенен и определено прави устните да изглеждат по-големи и плътни. Вероятно поради меката си консистенция, червилото обаче „се размества“ и въпреки че споконо оцелява едно хранене, с цвета Cherry Pop, почистването на контура е напълно задължително.

Clinique Cherry Pop Lip Color & Primer

Пигментираността на това червило е много добра и още с първото нанасяне то застава като напълно непрозрачно. Издръжливостта му бих определила като средна и абсолютно очаквана за консистенцията и завършека. Продуктът се износва равномерно и приключва полезния си живот като един приятен червенеещ пигмент.

Clinique Color Pop Lipstick

В заключение за Clinique Lip Color & Primer

Clinique Cherry Pop Lip Color & Primer е едно много лесно и приятно червило, което определено заслужава внимание. Аз съм фен на матовите червила и завършеци, но през лятото посягам доста често и към сатенените ми червила. Clinique Lip Color ще допадне на всички, но сухите до напуканост устни ще го оценят най-добре. Продуктът е наличен в 16 цвята. Функцията primer (база) се изразява по-скоро в изравняване на устните и  комфорт на носене, отколкото в издръжливостт,  но това съвсем не е малко. Продуктът закупих от бутик на Estee Lauder на цена от 42 лева. .

А вие, пробвахте ли някой цвят вече?