Шампоани с марката COWSHED

09/04/2016

COWSHED

С моята боядисана на кичури коса имам пред себе си нищо повече от две опции – или да използвам специални за боядисана коса шампоани и балсами или абсолютно натурални ( без соли и сулфати ) продукти. Като цяло опцията без сулфати, парабени, минерални масла, соли, и с органични продукти ме привличат много. Особено за грижа за коса. За това реших и да пробвам една абсолютно неизвестна, доста чаровна английска марка – Cowshed.

Cowshed е абсолютно натурална оганична марка за бяла козметика, която отваря вратите на своя първи спа център в Babington, през 1998 година. Много млада, динамична и закачлива марка която бързо печели множество награди и доверието на потребителите в Обединеното Кралство.

Марката предлага богата гама от продукти за цялостна грижа на лице, тяло и коса, и го прави според настроението – девет различни линии според това какво искаме и в какво настроение сме. 9 „Moods“ сред които няма как да не откриете вашето точно усещане.

COWSHED

Horny Cow – Закачливи, невероятни аромати за да се почувствате секси само с един шампоан или душ гел.

Gorgeous Cow – флорални и нежни аромати за красиви моменти.

Knackered Cow – обогатена с евкалипт и лавандула, тази линия спомага за успокояване и малко глезене след дълъг работен ден.

Moody Cow – балансиращи аромати за тези неочаквани моменти

Grumpy Cow – събуждащи аромати на мандарина и грейпфрут правят тези продукти идеални за сутрешна употреба

Wild Cow – енергични аромати от лимон и джинджифил те зареждат с енергия за целия ден

Lazy Cow – когато имаме нужда да забавим ритъма, да успокоим душата с малко жасминов аромат.

Sleepy Cow – вечерна програма която ще ви успокои, де-стресира и ще ви подготви за идеална почивка всяка вечер

Slender Cow – специфична серия за стегнато и красиво тяло.

COWSHED WILD

Аз се спрях на серията Wild Cow и реших да пробвам техните продукти за коса – шампоан и балсам – Strengthening Shampoo and Conditioner. Абсолютно натурални, съдържат екстракти от лимон, джинджифил и вегански протеини. Шампоанът ( и балсамът) са предназначени за честа употреба ( може и всекедневна) за сплескана коса, без блясък и сила в нея.

За шампоан без сулфати, истината е че се разпени страхотно, с лека много фина пяна, която почисти и освежи косата страхотно. Балсамът, на първо слагане някак си не ми допадна, стори ми се прекалено малко мазничък и че няма да успее да омекоти моята силно-сплетена коса. Невероятно но факт – косата остана невероятно мека, нежна, лесна за разресване, неутежнена, с лек ориенталски аромат. И понеже почти не добавя мазнина на косата, останах очарована, когато забелязах че се омазнява по-бавно и благодарение на това успях да разредя миенето на косата до 3 пъти на седмица.

Wild Cow Strengthening Shampoo and Conditioner на Cowshed се оказа страхотно откритие за мене. Мисля да пробвам и другите „настроения“ и то много скоро.

Цената на шампоана и на балсама са 17 лири за 300мл продукт, но наистина е нужно малко количество за постигане на добри резултати.

Можете да закупите продуктите на Cowshed от тяхната официална страница www.cowshed.com или от www.lookfantastic.com и www.feelunique.com

By Sani