Цветната Daisy by Marc Jacobs

21/11/2015

Daisy by Marc Jacobs
Daisy by Mark Jacobs

Ароматът на виолетки, ненатрапчив, изтънчен и лек, е може би любимият ми. За това и Daisy на Marc Jacobs беше парфюмът, който исках цяла есен. Пленително флорален, с една свежа невинност, той определено ме кара да се чувствам красива и … не прекалено сериозна.

За това и не се поколебах, когато видях сладкото флаконче от 50мл. в Beauty Zone, в невероятна стилна кутия и в комплект с душ гел и лосион за тяло, всеки по 75 мл. Тези бели маргаритки на капачката, придават на парфюма много закачлив ефект, като в същото време го правят да изглежда като едно малко бижу, което определено се отличава в колекцията ми. С две думи – беше любов от пръв поглед!

My fragrance collection
Daisy by Mark Jacobs

Душ гелът е доста приятен и свеж и оставя едно изключително нежно ухание на виолетки по тялото. Много ми харесва. Лосионът за тяло е с малки лъскави частици, които по принцип стоят добре на кожата ми и по никакъв начин не нарушават ежедневния ми стил. Ароматът на лосиона, обаче, е малко по различен от този на парфюма, доста по-лек и по-краткотраен от очакваното, за съжаление.

Но.. както коментирахме на скоро с добра приятелка, ароматът на виолетки е винаги на мода, подходящ за всички възрасти, поводи и професии.

Все пак няма как Маргаритка като мен да остане без Daisy на Marc Jacobs. Изключено!

Daisy by Mark Jacobs