Спирала за мигли от Dolce&Gabbana: PassionEyes

14/08/2016

Спирала за мигли от Dolce&Gabbana: PassionEyes
Този път наистина имах нужда от нова спирала и бях се запътила към Sephora с ясната мисъл да си закупя отново иконичната за мен Better than Sex на Too Faced. Както обикновеноне знам точно как се случи, застанах пред щанда на Dolce & Gabbana и започнах да отварям всички спирали и сенки за очиРазбира се, към мен се приближи и консултантката на марката и едвам ме убеди да седна за малко и да пробвам някои от продуктите на италианската марка. Сложи ми едни разкошни зеленикави сенки от колекцията Perfect Mono, които разбира се ще си купя, фон дьо тен – Perfect Lunimous Liquid Foundation, малко руж и бронзър и…разбира се спирала. Все пак за това бях отишла, нали така? Тя избра за мен  Dolce§Gabbana, PassionEyes Waterproof . И въпреки че не съм  супер фен на водоустойчивия грим за очи, в крайна сметка си я закупих.
Спирала за мигли от Dolce&Gabbana: PassionEyes
Спиралата е представена в луксозна, златиста опаковка, стандартна по размер с гравирани DG на нея. Аз си я взех в черно (Nero 1), макар, че я има и в кафяво (Terra 2).
Четчицата е с много фини, къси, гумени и твърди ресни, леко извита от едната страна и леко тумбеста от другата. Избрах си точно тази спирала, с точно този тип четка, защото това което най-много търся в една спирала е повдигане и леко извиване на миглите. Моите мигли са дълги и гъсти, но много прави, почти скосени, което ме заставя да използвам ежедневно извивачка за мигли. Според описанието на PassionEyes, бих могла да ползвам спиралата, да постигна страхотен ефект на повдигнати и извити мигли, без употребата на металното средство.
Спирала за мигли от Dolce&Gabbana: PassionEyes
Спиралата наистина повдига и отваря миглите, сресва ги страхотно, разделя всяко косъмче и е идеална за надграждане – с едно нанасяне получавам естествени мигли, почти незабележим грим; с двойно повтаряне, миглите вече изпъкват и ако потретя, „драмата“ е гарантирана. За мен, обаче, повдигането и извиването, което спиралата предлага, се оказва недостатъчно, и продължавам да ползвам извивачката всяка сутрин. Причината за това може би е и в самите мои мигли, които са доста гъсти и тежки и вероятно „клепват“ от собствената си тежест.
Визуалния ефект от спиралата е изключителен, а формулата определено е водоустойчива в пълния смисъл на думата – тя не се размазва или разтича, не се рони, а с нея влизам дори и в басейна. Харесва ми че с едно нанасяне стои почти незабелязано, леко подчертава миглите, пигментира добре, и отваря погледа. Но пък, нека да сме честни, повечето от нас слагаме спирала, за да се вижда тя, а не за да стои незабелязано или прекалено леко. Най-много харесвам PassionEyes Waterproof на моите мигли, когато е нанесена да два слоя. Или съм пристрастна, или  Better than Sex е просто моята спирала, но PassionEyes Waterproof не успя да измести вече едногодишния си конкурент в моите очи.
 Спирала за мигли от Dolce&Gabbana: PassionEyes
Цената е 32 Eвро, може би с около 10 повече от Better than Sex и след като я изхабя със сигурност ще се върна към моята стара любов. Установявам че, поне за мен, американските спирали (Benefit, Urban Decay, Too Faced) са определено по-добри от стандартните Dior, YSL, D&G  и като че ли малко по-евтини. A вие какво мислите по въпроса?

By Sani