Dr Brandt: Magnetight Age Defier

21/02/2017

Magnetight Age Defier

Dr Brandt е марка, която никога не ми е хващала вниманието. До сега. Dr Brandt винаги съм знаела че има много хубави продукти, пробвала съм някои от тях, но да го кажа така: когато не се нуждая от нищо конкретно, но все пак искам да купя нещо новичко и оригинално, никога не търсех сред продуктите на марката. До събота. Magnetight Age Defier е продуктът, който ме накара да гледам по различен начин на марката и буквално ми скри шапката! Това е новата магнетична маска за лице. В събота ме поканиха в Sephora да я тествам и нямаше как да не си тръгна от магазина с една бройка от това козметично чудо. Но да започна по ред.

Magnetight Age Defier –  Магнитна маска?

Magnetight Age Defier

На пръв поглед изглежда стандартна маска за лице. От тези дето имам много, но никога не достатъчно. Опаковката е типична за марката – прозрачна кутийка с бели буквички и сива капачка. Продуктът също е стандартен – маска за лице, черна на цвят с кремообразна текстура. Маската се нанася с апликатор, включен в опаковката. Всичко около този продукт на пръв поглед изглежда толкова обикновено, че дори и обещаните резултати не ме учудиха. Маската обещава дълбоко, но много нежно почистване на кожата, подхранване и хидратация, изглаждане и изсветляване на тена. Да, всичко това в една маска, два пъти в седмицата, за 10 минутки. Веднъж нанесена, маската се отстранява посредством магитен диск, който също е включен в опаковката. Ето точно тук дойде и изненадата – маската не се отмива, не се избърсва или отлепва. Магнитчето дори не се и допира до кожата – то буквално изсмуква маската от лицето.

Употреба на Magnetight Age Defier

Обикновено не се нуждая от разяснения свързани с употребата на маските за лице. Осведомяването ми за даден продукт, обикновено протича с прочитане на това колко пъти в седмицата може да се използва и колко време трябва да действа.  Но с тази нова маска на Dr Brandt определено ми дойде добре щателното обяснение на момичето от щанда в Sephora!
Маската се нанася на много тънък ( и до колкото е възможno равномерен слой) по цялото лице. Избягва се околоочната зона и зоната в близост до устния контур. Действието е между 5 и 10 минути, а след това с магнитния диск се отстранява остатъка. Магнитният диск мога да оприлича на магнитен триъгълник. Той е закрепен  в долната част на кутийката. За работата с него също има техника: със салфетка се покрива два пъти магнита, а след това се доближава до лицето. В момента, в който се доближи до маската, магнитът привлича всичко „черно“ което е останало по лицето. Цялата маска остава по салфетката! Направо изглежда като фокус.
След отстраняване на маската с магнита, не е нужно допълнително отмиване. Завършващата процедура е леко  масажиране в лицето с цел да проникнат в кожата всички антиейдж съставки. След употреба на маската не се нуждая от серум или хидратантен крем, но това може и да варира според типа кожа. След отстраняването на салфетката, магнитът остава чист и се залепва отново в долната част на кутийката. Предупредиха ме да внимавам да не изпусна магнита върху много твърда повърхност, защото се чуплив.

Моето мнение за Magnetight Age Defier

 Нямам думи! На първо място, останах очарована от замисъла на маската. Отстраняването на продукта с магнит се оказа много  лесно, бързо, приятно и чисто. Няма цапане в банята, няма мокрене на кърпи.  Разбира се, колкото и да е нестандартна маската, след като похарчих 75 Евро, не искам само интересна играчка, а страхотни резултати. И ги получих! На снимките най-вероятно няма да се види, но кожата остава чувствително по-гладна, мека, нежна, изчистена, озарена, хидратирана, изпълнена, блестяща, страхотна! Няма как да скрия възторга си от това което виждам и усещам след употребата на тази маска. В моя случай, не е нужно даже да нанасям и хидрант – мога да нанеса директно фон дьо тен или пудра!
Знам че цената е доста солена, но за мен, в момента е един от най-култовите продукти в банята ми. Препоръчвам го много горещо! Съвсем скоро маската ще бъде заредена и в българските магазини на Sephora на цена от 150 лева. А до тогава, ви оставям видеото на продукта!

By Sani