Червилата Ecstasy Shine Lipstick на Giorgio Armani

23/11/2017

Червилата Ecstasy Shine Lipstick на Giorgio Armani

След като измъчих устните си с матовите червила през изминалата година, тази есен започнах все по-често да избирам други завършеци. В началото на есента, преди около месец, се появи и колекцията червила Ecstasy Shine Lipstick на Giorgio Armani. В нея има 18 различни цвята, от стандартен нюд, през класическо червено до тъмни сливови нюанси. Червилата от тази колекция подхранват като балсам за устни, но са силно пигментирани и оставят устните блестящи. Те са не само комфортни, но и лесни за носене. За себе си закупих не особено типичния за мен 504 Flirt и той се превърна в червилото, което нося перманентно с мен вече месец. В днешния пост ще ви покажа и други цветове, които имах възможност да пробвам. Но преди това, общото за всички червила от

Ecstasy Shine Lipstick на Giorgio Armani.

Червилата Ecstasy Shine Lipstick на Giorgio Armani 2

Опаковката е класическата за червилата на Armani, но червена, лъскава и луксозна. На капачката има магнит и тя прилепя плътно за основата на червилото – детайл, който много ми допада. Формулата на червилата за мен е уникална. Червилата са поне два пъти по-меки от стандартните и при досег с устните, те буквално се разтапят. Текстурата е тънка и лека. Върху устните тя се усеща като масло, без да е тежка или лепкава. Червилата са идеални за хидратиране и омекотяване на устните. Червилата са силно пигментирани, но в същото време леко прозрачни, така че собствения цвят на устните винаги прозира през него. Пигментът позволява надграждане. При едно минаване с червилото по устните остава идея за цвят с много блясък. Следващото нанасяне добавя допълнително пигмент. Цветът никога не става 100% непрозрачен, но е видим.

Поради глос финиша си, от Ecstasy Shine Lipstick не съм и очаквала да е дълготрайно червило. Лъскавото покритие от устните изчезва след първото хранене или на 3-тия час след нанасяне. Пигментът обаче, остава като лек тинт върху устните дълго след като блясъкът изчезне. Вероятно ароматът няма да допадне на всеки – той е малко по-силен, парфюмен, но изчезва бързо след нанасяне.

Червило в цвят 300 Play, 400 Four hundred, 504 Flirt и 506 Maharajah от колекцията Ecstasy Shine Lipstick

Червилата Ecstasy Shine Lipstick на Giorgio Armani 3

300 Play е свеж коралов цвят, който застава по-скоро прозрачен. Той се нанася много равномерно и има за завършек страхотен прозрачен блясък. Това категорично не е цвят, към който по принцип бих посегнала поради леко оранжавеещия му подтон, но това съвсем не е първия път, в който Armani преобръщат моята концепция за цветовете, които ми отиват и нося лесно.

400 Four Hundred е класическото червено на марката. То е много силно пигментирано и стои повече от забележително.

502 Flirt е отново с розов подтон, наситено, по-прозрачно, със силен пигмент, който се износва много естествено и красиво.

506 Maharajah е забележителен цвят. То също е с много изявен пигмент, наситено розово с примесено с лилав завършек.

Червилата от есенната колекция Ecstasy Shine Lipstick не са лимитирани и ще останат в постоянната колекция на марката. С подхранващото си действие върху устните, те осигуряват много комфорт при носене и считам, че са особено подходящи за студените месеци, когато устните са склонни към изсушаване. Те са абсолютно годни за носене и целогодишно, нюансите са прекрасни, неангажиращи и свежи. Аз категорично ще си купя и други цветове от по-тъмната гама – цветовете, чиито номера започват с 6.Цената на всяко едно червило е около 70 лева и те са налични в Douglas, в Serdica Center. 

Maggie