Eisenberg Paris – Firming Remodelling Mask

03/10/2017

Eisenberg Paris - Firming Remodelling Mask

След като пропуснах събитието по представянето на Eisenberg Paris (по блондински причини), реших все пак да си закупя техен продукт. Решението ми подкрепиха момичетата от Douglas, които разказаха за невероятните резултати от една маска за лице, на които самите те бяха станали свидетели. Това изостри любопитството ми до неузнаваемост а и както знаете, аз обожавам маските за лице. Отделно, че в края на лятото лицето ми има нужда от тях повече от всякога. С тези три аргумента и големи очаквания, закупих

Маската за лице Firming Remodelling Mask на Eisenberg Paris.

Eisenberg Paris - Firming Remodelling Mask 2

Не познавам марката Eisenberg Paris и тя от скоро се предлага в някои обекти на  Douglas и Beauty Zone. Това е първият ми техен продукт. За това ще си позволя малко представяне. Продуктите на Eisenberg са с патентована формула trio – moleculaire, в която три молекули работят в посока регенериране, енергизиране и доставяне на кислород на кожата. Въпреки че марката е нова за мен, а вероятно и за много от вас, тя е наложена в над 30 страни. А всички знаем, че когато една марка стане глобална, това няма как да е резултат само от безупречен маркетинг.

Eisenberg Paris - Firming Remodelling Mask 3

Маската за лице идва в изчистена бяла опаковка, тип тубичка. Тя следва да е подходяща за всички типове кожа, за цялото лице, дори и за зоната около очите. Продуктът представлява невероятно ухаещ бял крем, който съдържа витамини А и Е, масло от гроздово семе и екстракт от зелен чай. Маската може да се използва по три начина – за пет минути при нужда от бързо енергизиране на кожата, за пет минути в продължение на седмица – две, както и за дълбоко подхранване от 15 минути веднъж седмично. Тази маска също е наричана „магическа“.

Моите впечатления от Firming Remodelling Mask на Eisenberg Paris.
С маската се работи лесно – тя се дозира по стандартен начин и се разнася по лицето подобно на крем. Опаковката от 75 ml закупих за около 130 лева от Douglas. Въпреки по-високата цена, маската е икономична. Малко количество от нея е напълно достатъчно за цялото лице, околоочния контур и шията.  Въпреки че от тубичката тази маска излиза бяла, върху лицето застава безцветна. Тя е от типа маски, които забравяте, че трябва да отмиете. Още при самото нанасяне продуктът създава усещане на комфорт.
Eisenberg Paris - Firming Remodelling Mask 4

Firming Remodelling Mask ме впечатли с резултатите си. Веднага след нанасяне леко се усеща как продуктът работи върху кожата като се усеща едно много леко придърпване. То наистина едвам се усеща и ако не следите за него е възможно да не го и усетите.  Ефектът от маската върху лицето е мигновен и видим пет минути след нанасяне. Тенът се избистря, а кожата става по-еластична и опъната, по-отпочинала и свежа. Ефектът на маската върху кожата ми около очите, обаче, е безпрецедентен и аз не съм постигала такъв с който и да е продукт! Firming Remodelling Mask буквално като с магическа пръчка заличава умората и изпива сивотата от кожата ми. От едно известно време не се нуждая от коректор и този факт много ми допада.

След маската кожата остава гладка и без остатъчен филм. Предпочитам да я правя сутрин и след нея фон дьо тенът ми се разнася безупречно. Използвам продукта вече над две седмици и мога да го препоръчам за всички, които търсят бърза та свежест . В сравнение с първото нанасяне, еластичността на кожата ми леко се е подобрила и тя изглежда много по-свежа от преди. В следващите седмици предстои да изпробвам маската във варианта и за дълбоко подхранване, веднъж седмично, за 15 минути.  Нямам търпение да видя резултата.

В заключение

За мен тази маска е наистина чудотворна и е идеална за Пепеляшка като мен. За пет минути сутрин, изплаквам и имам гарантиран страхотен ден за моята кожа. Няма да преувелича, ако кажа, че Firming Remodelling Mask на Eisenberg Paris е продукт, който търсех от ужасно дълго време и който ще продължа да поддържам в наличност много дълго време. А вие, пробвахте ли вече някои от продуктите на френския козметичен гигант Eisenberg?

Maggie